Μαρούσι : Απάντηση του Προέδρου ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη στο Ενωμένο Μαρούσι για τον Παιδικό Σταθμό Αγίας Φιλοθέης

Μαρούσι : Απάντηση του Προέδρου ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη στο Ενωμένο Μαρούσι για τον Παιδικό Σταθμό Αγίας Φιλοθέης

«Η παράταξη του κ. Καραμέρου να εγγραφεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο με τη ιδιότητα του Εμπόρου Ψευδών Ειδήσεων»

Με αφορμή τη νεότερη παραποίηση πληροφοριών ειδήσεων και εν τέλει ουσίας από τη δημοτική παράταξη «Ενωμένο Μαρούσι» για το θέμα της εύρεσης νέας στέγης για τον Παιδικό Σταθμό της περιοχής της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου, ο Πρόεδρος του εποπτεύοντος νομικού προσώπου ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε επίθεση στον Δήμαρχό μας Θεόδωρο Αμπατζόγλου, στη Δημοτική Αρχή, στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Αττική το κοινωνικό του έργο και στο πρόσωπό μου, από τους υβριστές της παράταξης του κ. Καραμέρου, αποτελεί πολιτικό παράσημο και επιβράβευση πως κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Μία τυπική διαδικασία, όπως η αλλαγή στέγης για τον Παιδικό Σταθμό Αγίας Φιλοθέης, όπως ενίοτε συμβαίνει σε χώρους που εξυπηρετούν Δημοτικές ανάγκες, για την παράταξη του κ. Καραμέρου, αποτελεί χώρο σπίλωσης και πολιτικού κανιβαλισμού που δεν στοχεύει μόνο στη Δημοτική Αρχή αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων των κοινωνικών υπηρεσιών που καθημερινά μοχθούν για να είναι το Μαρούσι, ψηλά στην κοινωνική μέριμνα και σημείο αναφοράς για το Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Εμείς δίνουμε λύσεις. Άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά. Και αυτό δεν αρέσει στους σκοταδιστές του κ. Καραμέρου που θα ήθελαν τα Μαρουσιωτάκια να βρίσκονται στο “δρόμο” και όχι στους Παιδικούς Σταθμούς.

Τους θυμόμαστε πως έκαναν όταν αντιλήφθηκαν πως ο θεσμός της δίχρονης προσχολικής αγωγής τακτοποιήθηκε σε χρόνους ρεκόρ, παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας.

Θα τους απογοητεύσουμε για ακόμη μία φορά. Τα Μαρουσιωτάκια της Αγίας Φιλοθέης θα βρουν στέγη και η στέγη αυτή θα είναι υποδειγματική όπως όλοι οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της πόλης μας. Τα όσα ψευδώς αναφέρουν περί αδιαφανών διαδικασιών προφανώς και είναι μία δική τους υποχρέωση απέναντι στις κομματικές τους υποχρεώσεις αλλά και μία ψυχική τους ανάγκη να βγουν στο φως της επικαιρότητας με πολύ σκοτάδι – τελικά.

Προτείνουμε λοιπόν στον κ. Καραμέρο να εγγράψει στη νέα περίοδο την παράταξή στο Εμπορικό Επιμελητήριο, με τον ανάλογο κωδικό για τους Εμπόρους Ψευδών Ειδήσεων».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 11 Ιουνίου 2021