Πεντέλη:  Δυναμικές προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο Μελισσίων με τον Αλέξη Μαντζούνη να υπογράφει στον ιστορικό Όμιλο

Πεντέλη:  Δυναμικές προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο Μελισσίων με τον Αλέξη Μαντζούνη να υπογράφει στον ιστορικό Όμιλο

Δυναμικές προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο Μελισσίων με τον Αλέξη Μαντζούνη να υπογράφει στον ιστορικό Όμιλο. Το Δ.Σ εύχεται στο νέο τεχνικό τμήμα και στην ομάδα καλή ποδοσφαιρική χρονιά, και με ανακοίνωση τους καλωσορίζουν τον 55χρονο Μεσσήνιο τεχνικό.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Α.Ο Μελισσίων:

«Ο 55χρονος Μεσσήνιος τεχνικός το διάστημα από 2008 έως το 2010 εργάστηκε στον Ηρακλή ως αναλυτής αντιπάλου και σκάουτερ μεταγραφικών στόχων, για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον Παναιγιάλειο έχοντας τον ίδιο ρόλο αλλά και ως συνεργάτης του Π. Τζαναβάρα.

Οι χρονιές 2011-2012 και 2012-2013 τον βρήκαν προπονητή στις ομάδες K-15,K-17,K-20 της Καλλιθέας και συνεργάτη της πρώτης ομάδας ενώ το 2013-2014 διετέλεσε προπονητής της Κορωνίδας Κοιλάδας στην Αργολίδα.

Ακολούθησε η Κυπαρισσία, με την οποία κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα Μεσσηνίας ,και πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου,ενώ το πρώτο μισό του 2015-2016 έκατσε στον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη και το δεύτερο μισό σε εκείνον του Θρασύβουλου Φυλής.

Τα τελευταία δυο χρόνια βρέθηκε στον Πάμισο Μεσσήνης με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα Μεσσηνίας και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική ενώ ήταν και φιναλίστ Κυπέλλου. Αποτέλεσε επίσης προπονητή του Πανηλειακού το 2018-2019 και το υπόλοιπο της σεζόν στην Ένωση Πελλάνας Καστορείου όπου κατέκτησε την 5η θέση του 7ου Ομίλου Γ Εθνικής και στέφθηκε κυπελλούχος Λακωνίας. Το 2019-2020 στον Παναυπλιακό στέφθηκε πρωταθλητής χειμώνα και εν συνεχεία στο Διαβολίτσι στέφθηκε κυπελλούχος Μεσσηνίας και κατέκτησε την όγδοη θέση στην Γ’ Εθνική. Την φετινή σεζόν,2020_2021 ξεκίνησε στον Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΊΤΣΙΟΥ μέχρι την επανέναρξη της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Στο πλευρό του Μεσσήνιου προπονητή ο Ζήσης Κατσαρός ο οποίος αναλαμβάνει  προπονητής φυσικής κατάστασης και ο οποίος έχει περάσει από ομάδες της Α ΕΠΣ Αθηνών, την Ν.Ιωνία ,τα Πετράλωνα,το Ρουφ,το Παλαιό Φάληρο.»

 

Ανακοίνωση ΑΟΜ Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021