Πεντέλη: «Νεοπεντελικός Α.Ο» Ο Δ. Κάτζος αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ανδρικής ομάδας και διευθυντής των ακαδημιών

αθλητικού συλλόγου Νεοπεντελικός Α.Ο.

Σε ανακοίνωση του αθλητικού συλλόγου Νεοπεντελικός Α.Ο. ενημερώνει  ότι ο προπονητής  Διονύσης Κάτζος μετά διετή και  επιτυχημένη συνεργασία αναλάβει το σημαντικό ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ανδρικής ομάδας και διευθυντή των ακαδημιών.

αθλητικού συλλόγου Νεοπεντελικός Α.Ο.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση :

«Η διοίκηση του Νεοπεντελικού ανακοινώνει ότι μετά τη διετή πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με τον προπονητή Διονύση Κάτζο και μετά από σχετικές συζητήσεις μαζί του συναποφάσισαν να αναλάβει το δύσκολο και σημαντικό ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ανδρικής ομάδας και διευθυντή των ακαδημιών.

Η διοίκησή μας στηρίζει με μεγάλη πίστη και ελπίδα το πλάνο ανάπτυξης της Ακαδημίας, το οποίο και θεωρεί πρώτη και απαραίτητη προτεραιότητα για το μέλλον του συλλόγου μας. Η εμπειρία και η εργατικότητα του Διονύση Κάτζου μας δίνει την πολυτέλεια να ονειρευόμαστε την ομάδα στις υψηλότερες κατηγορίες με τα δικά μας παιδιά.

Η απόλυτη ταύτιση ιδεών και στόχων της διοίκησης με τον Διονύση και με τους συνεργάτες του, αποδεικνύει την ομοιογένεια που επικρατεί στο σύλλογο και μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.»

Οι προπονητές της ακαδημίας μας θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο:

Κάτζος Διονύσης

Παπαθανασιου Χρήστος

Τζαβέλλας Οδυσσέας

Τριανταφύλλου Νίκος

Σεμπογλου Μάριος

Καμπούρης Σπύρος

Ράπτης Πάρις

Κάτζος Άγγελος