Ηράκλειο Αττικής: Νέα υπηρεσία υγείας για τους πολίτες μέσα από το ΚΕΠ υγείας

Ηράκλειο Αττικής: Νέα υπηρεσία υγείας για τους πολίτες
Στις 7 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία ο Δήμος Ηράκλειου Αττικής εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία υγείας για τους πολίτες μέσα από το ΚΕΠ υγείας .

Μέσα από το facebook ο δημότης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ και να ενημερώνετε μέσα από το ΚΕΠ υγείας για δράσεις και τα προγράμματα που ο Δήμος κατά καιρούς δραστηριοποιείτε όπως δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, αλλά και να προσφέρει μια  προσωποποιημένη πληροφόρηση για τις ενέργειες που πρέπει περιοδικά να κάνει ο δημότης  για να φροντίσετε εαυτό του και την οικογένεια του.

Σε ανακοίνωση του Δήμος Ηράκλειου Αττικής τονίζει:

«Μέσα από δημοτικές υπηρεσίες και δομές φροντίζουμε για την προαγωγή της υγείας των πολιτών. Μια από αυτές το ΚΕΠ Υγείας. Στο νέο του λογισμικό, ένα…. facebook για την Υγεία μας, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας προφίλ και να ενημερώνεστε για δράσεις και προγράμματα όπως δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, αλλά και να έχετε προσωποποιημένη πληροφόρηση για τις ενέργειες που πρέπει περιοδικά να κάνετε για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μένουμε ενημερωμένοι, μένουμε υγιείς…»

Ηράκλειο Αττικής: Νέα υπηρεσία υγείας για τους πολίτες
Ηράκλειο Αττικής: Νέα υπηρεσία υγείας για τους πολίτες