Κηφισιά: Σχολή Γονέων – Ανοιχτή πρόσκληση στην 5η διαδικτυακή συνάντηση

Κηφισιά: Σχολή Γονέων – Ανοιχτή πρόσκληση στην 5η διαδικτυακή συνάντηση
Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Συμβούλου του δήμου Κηφισιάς και Προέδρου της Κοινωνικής Μέριμνας, της ΔΕΠ και των Παιδικών Σταθμών, κυρίας Κατερίνας Καραλή, προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι δημότες να συμμετέχουν ενεργά στη Σχολή Γονέων.

Είτε έχετε ήδη παιδιά είτε προγραμματίζετε να αποκτήσετε, είστε ευπρόσδεκτοι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στέλνοντας απλώς ένα mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sxoligonewnkifissias@gmail.com από την 1/3/2021 μέχρι και τις 7/3/2021. Τα μόνα στοιχεία που χρειάζεται να αναφέρετε στο mail αυτό είναι το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 άτομα

Λόγω των συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία covid-19, οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων υλοποιούνται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους. Έτσι, μπορούμε και συζητάμε από την ασφάλεια του ιδιωτικού μας χώρου για τα θέματα που μας απασχολούν.

Στην 5η διαδικτυακή μας συνάντηση, που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 8/3/2021, στις 19:00 – 19:45, θα συζητήσουμε για τις συγκρουσιακές σχέσεις μεταξύ γονέων και παιδιών, καθώς επίσης τρόπους εξομάλυνσής τους.

Ο συντονισμός έχει ανατεθεί στην κυρία Όλγα Τσικρικά, Ψυχολόγο, ειδικευόμενη στη Συμβουλευτική.