Μήνυμα της Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου

Μήνυμα της Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου

Μήνυμα της Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Πολιτισμός – Παιδεία – Περιβάλλον – Ανάπτυξη ΟΤΑ και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου.

Σας παραθέτουμε το μήνυμα :

«Η αγάπη είναι το πιο δυνατό φάρμακο για τα παιδιά με καρκίνο, για αυτούς τους μικρούς γενναίους μαχητές που η ζωή τους έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο ήδη από την τρυφερή παιδική ηλικία.

Για όλα αυτά τα παιδιά που νοσούν κάθε χρόνο από καρκίνο, ας γίνουμε όλοι εμείς η πιο ζεστή αγκαλιά, η πιο δυνατή φωνή για να φτάσουν οι προσευχές τους στον ουρανό, η πιο ισχυρή ασπίδα κόντρα στον καθημερινό εφιάλτη που βιώνουν, ας δώσουμε την πιο ειλικρινή υπόσχεση ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να νικηθεί μια μέρα αυτή η μάστιγα ώστε κανένα παιδί, κανείς γονιός να μην βιώνει τέτοιον πόνο, και να μην χρειάζεται να εορτάζεται η 15η Φεβρουαρίου ως μια θλιβερή ημέρα ευαισθητοποίησης.

Ως σύμμαχος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» στη βάση του συμφώνου που έχουμε υπογράψει ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των φίλων και συνοδοιπόρων του Συλλόγου σε αυτό το ταξίδι προς την νίκη του παιδικού καρκίνου.

Και μέσα από το αυτοδιοικητικό Δίκτυο για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του OHE θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πολυσήμαντο έργο που υλοποιεί ο Σύλλογος επί 30 συναπτά έργα στον αγώνα για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στην Ελλάδα.

Όλοι μαζί ας στηρίξουμε με ελπίδα το όραμα για ένα αύριο δίχως παιδικό καρκίνο.»