Χαλάνδρι: Στήριξη με κάθε μέσο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Χαλάνδρι: Στήριξη με κάθε μέσο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
«Αδιάκοπη η συνδρομή των τοπικών -και όχι μόνο- επιχειρήσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου, με παράδοση αγαθών ή δωροεπιταγών».

Το super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» (Αγ. Παρασκευής 111) παραμένει έμπρακτα και σταθερά στο πλευρό της δομής, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Στο πλαίσιο αυτό παραδίδει σε τρίμηνη βάση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο δωροεπιταγές, για την κάλυψη αναγκών των ωφελούμενων.

Στους σταθερούς υποστηρικτές της δομής παραμένει και το ιχθυοπωλείο η «ΡΑΦΗΝΑ» (Αγίας Παρασκευής 9) που προσφέρει κατεψυγμένα ψάρια.

Άμεσα επίσης ανταποκρίθηκε στο αίτημα της δομής για συνδρομή και η εταιρεία ΛΑΒΔΑΣ Α.Ε., προσφέροντας μεγάλη ποσότητα σε καραμέλες, τις οποίες παρέλαβε το αυτοκίνητο της δομής από την αποθήκη της εταιρείας στα Άνω Λιόσια.

Στη σχετική ανακοίνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου σημειώνεται:

«Είναι συγκινητική η σταθερή φροντίδα με την οποία περιβάλουν τη δομή οι τοπικές επιχειρήσεις, όπως είναι συγκινητική και η άμεση απόκριση στα αιτήματά μας επιχειρήσεων εκτός Χαλανδρίου. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά εκ μέρους των 1.200 ωφελούμενων».