Νέα Ιωνία: Το 4ο Γυμνάσιο επισκέφθηκε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Νέα Ιωνία: Το 4ο Γυμνάσιο επισκέφθηκε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως
Την πόλη της Νέας Ιωνίας επέλεξε να επισκεφθεί η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως για την πρώτη ημέρα λειτουργίας δια ζώσης Γυμνασίων και Λυκείων στην επικράτεια, έπειτα από διακοπή περίπου δυόμισι μηνών λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η Υπουργός επισκέφθηκε το 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας όπου την υποδέχθηκαν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας Ψαχούλας Ιωάννης και ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Γιώργος Γρηγοράκης με τους οποίους ακολούθησε μια εκτεταμένη συζήτηση σχετικά με την επανέναρξη των σχολείων σύμφωνα με τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα, για την εμπειρία της τηλεκπαίδευσης, καθώς και για τις γενικότερες ανάγκες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Νέα Ιωνία.

Νέα Ιωνία: Το 4ο Γυμνάσιο επισκέφθηκε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

«Προτεραιότητά μας να ανοίξουν τα σχολεία, πάντοτε προσέχοντας και τη δική σας υγεία και τη δημόσια υγεία συνολικά. Γι’ αυτό επιμένω πολύ στη σημασία των μέτρων, τα οποία θα τηρούμε παντού, είτε στο σχολείο, είτε εκτός και η μάσκα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο» ανέφερε η Υπουργός, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να μπορούν να γίνονται δια ζώσης με τους εκπαιδευτικούς τα μαθήματα.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος κα. Δέσποινα Θωμαΐδου ευχαρίστησε τον Υπουργό και τους Διευθυντές για τον ειλικρινή διάλογο και το ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας Δήμου, Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας και Υπουργείου σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.