Λυκόβρυση Πεύκη:  Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής στηρίζει τους μαθητές του Δήμου

Λυκόβρυση Πεύκη:  Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής στηρίζει τους μαθητές του Δήμου
Άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμαρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσου Μαυρίδη για την παροχή tablets σε μαθητές, οι οποίοι αδυνατούν να συμμετέχουν στην τηλεεκπαίδευση έδειξε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Πιέρρος Χατζηγιάννης επισκέφθηκε το Δημαρχείο την Πέμπτη 14/1/2021 και παρέδωσε δέκα (10) tablets στον κ. Τάσο Μαυρίδη για τους μαθητές των σχολείων της πόλης.

Λυκόβρυση Πεύκη:  Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής στηρίζει τους μαθητές του Δήμου

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής εδρεύει στη Λυκόβρυση και ενέταξε τη δωρεά στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο έχει ως βασικό πυλώνα την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας. Τα tablets θα παραδοθούν από τον Δήμο στις Σχολικές Επιτροπές, προκειμένου να διατεθούν σε μαθητές, που πραγματικά τα χρειάζονται.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ θερμά τον κ. Χατζηγιάννη και την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, για το ενδιαφέρον για τον Δήμο μας, στον οποίον άλλωστε εδρεύει η εταιρεία, και για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας. Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε για την αντιμετώπιση πρωτόγνωρων καταστάσεων, που προκαλεί η πανδημία, μπορούμε να τα καταφέρουμε με κοινή προσπάθεια των ειδικών, της Κυβέρνησης, και των Δήμων, με τη βοήθεια των ενεργών πολιτών και των επιχειρήσεων. Μια ανάγκη που προέκυψε πρόσφατα, ήταν η αδυναμία συμμετοχής κάποιων μαθητών μας στην τηλεεκπαίδευση, που κατέστη υποχρεωτική πριν τις Γιορτές των Χριστουγέννων και συνεχίζει να εφαρμόζεται στα Γυμνάσια και στα Λύκεια. Για αυτό τον λόγο απευθυνθήκαμε σε εταιρείες της πόλης μας και χαίρομαι ιδιαίτερα για την ανταπόκριση».

Λυκόβρυση Πεύκη:  Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής στηρίζει τους μαθητές του Δήμου

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της  Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής κ. Πιέρρος Χατζηγιάννης από την πλευρά του προέβη στην εξής δήλωση:

«Το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι αναπόσπαστο για όλα τα παιδιά και αποτελεί υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε στο εκπαιδευτικό έργο των Αρμοδίων Φορέων, δεδομένης μάλιστα της δύσκολης περιόδου που διανύουμε. Η ΕΔΑ Αττικής, πιστή στις εταιρικές της αξίες και αρχές, συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινωνικό σύνολο. Η Εταιρεία μας τηρώντας απαρέγκλιτα τη δέσμευσή της, απλώνει άμεσα κοινωνικό δίχτυ προστασίας στις περιπτώσεις που εντοπίζει ότι συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.»