Έπεσε το πρώτο χιόνι για φέτος στην Πεντέλη- Το Μήνυμα της Δημάρχου

Έπεσε το πρώτο χιόνι για φέτος στην Πεντέλη- Το Μήνυμα της Δήμαρχου

Έπεσε το πρώτο χιόνι για φέτος στην Πεντέλη ο Δήμος το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και ο ΣΠΑΠ, σε 24ωρη επιφυλακή.

Δήμητρα Κεχαγιά : «Το πρώτο χιόνι για φέτος έπεσε στα ψηλότερα σημεία και η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας είναι σε επιφυλακή»

Έπεσε το πρώτο χιόνι για φέτος στην Πεντέλη- Το Μήνυμα της Δήμαρχου

Σας παραθέτουμε το μήνυμα της Δημάρχου Δήμητρα Κεχαγιά:

Από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας και ο ΣΠΑΠ βρίσκονται σε επιφυλακή και καταβάλουν συνεχείς προσπάθειες για τον εκχιονισμό των δρόμων.

Ευχαριστώ όλους όσοι, αιρετοί, εργαζόμενοι του Δήμου, Σώματα Ασφαλείας, Εθελοντές συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Όσο το φαινόμενο συνεχίζεται, συνιστάται προσοχή τις βραδινές ώρες, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες ενδέχεται να προκαλέσουν παγετό.

Παρακαλούμε να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή όταν οδηγείτε, αλλά και όταν περπατάτε, ώστε να αποφύγετε ατυχήματα και τραυματισμούς λόγω της ολισθηρότητας.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας θα είναι σε επιφυλακή, σε 24ωρη βάση Αλάτι για τους πολίτες συνεχίζει να διανέμεται στα προκαθορισμένα σημεία:

Πεντέλη: Έξω από το πρώην Δημαρχείο και την Πλατεία Αγίας Τριάδας,

Νέα Πεντέλη: ΚΑΠΗ οδός 25ης Μαρτίου 44 και  τέρμα λεωφορείων στον Άγιο Σύλλα,

Μελίσσια: Έξω από το Δημαρχείο και επί των οδών Τερψιθέας και Κλειούς Άνω Μελίσσια.

Για έκτακτα περιστατικά και περιπτώσεις ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να καλούν στο Κέντρο Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) του Δήμου Πεντέλης στο τηλέφωνο 2108040580.