Περιφέρεια Αττικής: Υπεγράφη σύμβαση ύψους 3,2 εκ. ευρώ για έργα αντιπλημμυρικής Προστασίας στους Δήμους Ηλιούπολης και Βύρωνα

Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη
« Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη σύμβαση ύψους 3,2 εκ. ευρώ για το έργο αντιπλημμυρικής Προστασίας στους Δήμους Ηλιούπολης και Βύρωνα»

Γ. Πατούλης: «Βασικός μας στόχος η ασφάλεια των πολιτών και η καλύτερη ποιότητα ζωής στην Αττική. Συνεργαζόμαστε με τους δήμους για να δημιουργηθούν  σημαντικά έργα υποδομών»

 Στην υπογραφή σύμβασης που προβλέπει την κατασκευή του έργου αντιπλημμυρικής Προστασίας στους Δήμους Ηλιούπολης και Βύρωνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Καρέα – Αναστάσεως, προχώρησε πριν μερικές ημέρες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Το συνολικό οικονομικό αντικείμενο της σύμβασης που υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής ανέρχεται στο ποσό των 3.219.303,05 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Με αφορμή τη σχετική υπογραφή της σύμβασης του έργου ο Γ. Πατούλης επισήμανε:

«Βασικός μας στόχος είναι η ασφάλεια και η καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών στην Αττική. Με όλους τους δημάρχους της Αττικής συνεργαζόμαστε συστηματικά προκειμένου να υπάρχει μια προτεραιοποίηση στα έργα που σχετίζονται με τη βελτίωση των υποδομών και την ασφάλεια στην κάθε περιοχή τους. Προς την κατεύθυνση αυτή έχω ζητήσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα Περιφερειάρχης από τους δημάρχους να προβούν σε ένα προγραμματισμό και να επιταχύνουν τις διαδικασίες ωρίμανσης των έργων που έχουν σχέση με την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών».