Μαρούσι : Ανακοίνωση του Δήμαρχου Αμαρουσίου για την μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό

Μαρούσι : Ανακοίνωση του Δήμαρχου Αμαρουσίου για την μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό
Προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας- Προστατεύουμε τους εαυτούς μας

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε ανακοίνωση του για την μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό τονίζει πως  περισσότερο από κάθε άλλη φορά να δείξουμε επιμονή, υπομονή, να δείξουμε αποφασιστικότητα, για να έχει  η συλλογική μας προσπάθεια τη συνέχεια που της αξίζει Για να κερδίσουμε το στοίχημα και στο Μαρούσι να βγούμε νικητές από το πόλεμο με τον αόρατο εχθρό.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση :

 «Αγαπητοί μου Συνδημότες

Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες,

Ζούμε μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση  με την έξαρση του κορωνοϊού και πρέπει να παραμείνουμε όλοι μας σε εγρήγορση, ετοιμότητα ώστε να περιορίσουμε το ρυθμό μετάδοσης του ιού. Ξέρω ότι όλες και όλοι σας αισθανόσαστε κόπωση από τους κανόνες και τα μέτρα που διέπουν τη νέα μας κανονικότητα.  Ότι όλες και όλοι μας θα θέλαμε να επιστρέψουμε στην προ-κορονοϊού καθημερινότητά μας.

Αυτήν όμως τη στιγμή, κάτι τέτοιο δ ε ν είναι εφικτό. Κάθε απόπειρα να επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την υγεία τη δική μας, αλλά και των αγαπημένων μας. Και εμείς στο Μαρούσι μας, όπως και σε όλη την Ελλάδα, δίνουμε την δική μας μάχη σε όλα τα επίπεδα …

Στον Δήμο, στην καθαριότητα, σε κάθε τομέα δράσης μας . Όμως αυτή η μάχη δεν παύει πέρα από συλλογική, να είναι πάνω από όλα μια ατομική μάχη, ξεχωριστή για τον καθένα και την καθεμία από μας.

Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να νικήσουμε τον προβληματισμό και  την πίεση μας και να δείξουμε επιμονή, υπομονή, να δείξουμε αποφασιστικότητα, για να έχει  η συλλογική μας προσπάθεια τη συνέχεια που της αξίζει. Για να κερδίσουμε το στοίχημα και στο Μαρούσι, για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη, να βγούμε νικητές από το πόλεμο με τον αόρατο εχθρό».