Γαλάτσι: Παιδεία και υπεξαίρεση “ενώνουν” την αντιπολίτευση στο Γαλάτσι

Γαλάτσι: Παιδεία και υπεξαίρεση "ενώνουν" την αντιπολίτευση στο Γαλάτσι

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο επέβαλε σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Γαλατσίου για πρώτη φορά. Η παράταξη «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ» με επικεφαλής τον κ. Κώστα Ζώμπο, συνυπέγραψε το αίτημα μαζί με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση των σχολείων και για το σοβαρό ζήτημα της υπεξαίρεσης στο Δήμο Γαλατσίου.

Επιζητούμε άμεση ενημέρωση σχετικά με το θέμα της υπεξαίρεσης χρημάτων από το Δήμο, όπως αυτό ελέγχεται από τις αρμόδιες αρχές, τα ευρήματα των ερευνών και τι αντίκτυπο φέρει στην αξιοπιστία του Δήμου, το ταμείο και τους προϋπολογισμούς των επόμενων ετών.

Θεωρούμε πως το Δημοτικό Συμβούλιο στο σύνολό του πρέπει να ενημερωθεί σχετικά με τα προβλήματα των σχολείων ώστε να προτείνουμε όλοι μαζί επικουρικά λύσεις για την ενίσχυση των μέτρων προστασίας μαθητών, εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού. Η παράταξή μας πιστεύει πως οι λύσεις στα προβλήματα έρχονται με την ουσιαστική ενασχόληση, τον διάλογο και τις προτάσεις. Για αυτούς τους λόγους αιτηθήκαμε να βρεθεί κατάλληλος χώρος, ώστε να παρευρεθούν με ασφάλεια, μαθητές, γονείς και καθηγητές στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για την παράταξη “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”

Κώστας Ζώμπος

Ασπασία Παναγιωτακοπούλου

Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα

Γεωργία Κιτσίνη

Χριστίνα Μπούρα

Πέτρος Μαγκανάρης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/10/2020