Μαρούσι: Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου

Μαρούσι: Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου
Θ. Αμπατζόγλου: «Η επένδυση στον αθλητισμό είναι επένδυση για την ευημερία και το μέλλον της πόλης μας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου  με τον Πρόεδρο Δημήτριο Λέμη και τα μέλη του ΑΟ Παραδείσου Αμαρουσίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκου και του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και Ειδικού Γραμματέα του ΑΟ Παραδείσου Πέτρου Κόνιαρη.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εποικοδομητική συνεργασία με τη Δνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν σε συντήρηση αθλητικών χώρων αλλά και στις σχετικές ανάγκες σε υποδομές για την επέκταση των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο  Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε:

«Στον ΑΟ Παραδείσου όπως και σε πολλούς άλλους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας γίνεται σημαντική δουλειά για τη νεολαία της πόλης μας. Στηρίζουμε την προσπάθειά τους και δουλεύουμε καθημερινά για τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων για τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες. Ο Αθλητισμός και το Μαρούσι είναι συνώνυμες έννοιες και οποιαδήποτε επένδυση σε αυτόν τον τομέα είναι επένδυση για το μέλλον και την ευημερία του τόπου μας».

Στη συνάντηση, από την πλευρά του ΑΟ Παραδείσου Αμαρουσίου,  παρόντες ήταν ακόμη ο Γεώργιος Ντουντούμης υπεύθυνος ποδοσφαίρου και ο σύμβουλος Παναγιώτης Χελιώτης