Μαρούσι: Συναντήσεις του  Δήμαρχου με τον νέο Πρόεδρο του ΙΓΕ Β. Έξαρχο και με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη

Μαρούσι: Συναντήσεις του  Δήμαρχου με τον νέο Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Βασίλειο Έξαρχο

Συναντήσεις του  Δήμαρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη και τον νέο Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Βασίλειο Έξαρχο

«Επίσπευση των αναγκαίων έργων για το Μαρούσι από την Περιφέρεια Αττικής – Συνεργαζόμαστε δημιουργικά με το ΙΓΕ  για την προστασία του δάσους Συγγρού».

Δύο διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ,πρώτα με την Αντιπεριφερειάρχη του Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη και στη συνέχεια με τον νέο Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Βασίλειο Έξαρχο. Με την κα Λ. Κεφαλογιάννη, συζητήθηκε  η επίσπευση των αναγκαίων έργων όπως αντιπλημμυρικά και ασφαλτοστρώσεων που σχετίζονται με την ασφάλεια των Μαρουσιωτών, αλλά και θέματα ευρύτερης συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο ο νέος Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Βασίλειος Έξαρχος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου τόνισε:

«Ευχήθηκα καλή δύναμη στον νέο Πρόεδρο του ΙΓΕ και δήλωσα την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου στα ζητήματα που αφορούν στην προστασία του δάσους Συγγρού, στη συντήρηση και ανάδειξη του κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού και σε όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου περισσότεροι πόροι να διατεθούν για την προάσπιση αυτού του σημαντικού πνεύμονα πρασίνου της Αττικής».

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Βασίλειος Έξαρχος τόνισε:

«Εκφράζω  την πρόθεση για μία παραγωγική συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και άμεσα τη δημιουργία στοχοδιαγράμματος για τις επόμενες από κοινού ενέργειες».

Παρόντες στη συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του ΙΓΕ ήταν : οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Στέφανος Τσιπουράκης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρώην Πρόεδρος του ΙΓΕ Νικόλαος Θυμάκης και το μέλος του ΔΣ του ΙΓΕ Γεωργία Ρεμπούτσικα.