Πεντέλη: Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου εργαζόμενους και εθελοντές για τη μεγάλη προσπάθεια σε αναμονή του «Ιανού»

Πεντέλη: Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου εργαζόμενους και εθελοντές για τη μεγάλη προσπάθεια σε αναμονή του «Ιανού»

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της θητείας του χαραχτηρισε την εβδομάδα που φτάνει στην κορύφωσή της, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ηλιόπουλος, λέγοντας πως ήταν   εβδομάδα της πρόληψης και της μεγάλης προσπάθειας ώστε να υπάρξει η καλύτερη προετοιμασία, σε αναμονή του «Ιανού». Ενώ δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει τους συνεργάτες του εργαζόμενους και εθελοντές,  θερμά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν και καταβάλουν αυτές τις μέρες ώστε να έχουμε μια ασφαλή πόλη .

Ο Αντιδήμαρχος Ηλιόπουλος Παναγιώτης  δήλωσε:

«Μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της θητείας μου στον τομέα της καθαριότητας φτάνει στην κορύφωσή της, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα ήδη να έχουν ξεκινήσει να πλήττουν την Αττική και τον δήμο μας. Εβδομάδα πρόληψης, μεγάλης προσπάθειας για τον καθαρισμό φρεατίων από την υπηρεσία καθαριότητας , αποκομιδής πλαστικών ειδών (σακούλες κ.α.) σε υπερβολικά μεγάλες ποσότητες ,  ογκώδη αντικείμενα , κηπαία , με δίπλα και τριπλά δρομολόγια των οχημάτων μας ώστε να υπάρξει η καλύτερη προετοιμασία, σε αναμονή του «Ιανού» .

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου εργαζόμενους και εθελοντές  για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν και καταβάλουν αυτές τις μέρες, ταυτόχρονα με τις καθημερινές – σταθερές -ανάγκες καθαριότητας αλλά και λόγω έναρξης λειτουργίας των σχολείων. Όλα τα οχήματα μας βρίσκονται σε επιφυλακή και η έναρξη του φαινομένου με βρίσκει κοντά στους ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, τους μάχιμους εθελοντές του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.

Ας ευχηθούμε οτι όλα θα πάνε κατευχήν με κυριάρχο μέλημά μας να μην κινδυνεύσει κανένας συμπολίτης μας».