Γαλάτσι: Ξυλοδαρμός ανηλίκου – Αναφορά για βία μεταξύ ανηλίκων στην περιοχή

Γαλάτσι: Ξυλοδαρμός ανηλίκου - Αναφορά για βία μεταξύ ανηλίκων στην περιοχή

Μια περίεργη υπόθεση με ξυλοδαρμό ενός ανηλίκου απασχολεί τις αρχές στην περιοχή του Γαλατσίου τις τελευταίες ημέρες. Αν και το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο που αφορά βία μεταξύ ανηλίκων, όμως τα γεγονότα αυτής της υπόθεσης προκαλούν πολλά ερωτηματικά .

Γαλάτσι: Ξυλοδαρμός ανηλίκου - Αναφορά για βία μεταξύ ανηλίκων στην περιοχή

Το θέμα παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι»  όταν η μητέρας ενός 17χρονου κατήγγελλε πως ο γιος της είχε  πάει για καφέ μαζί με φίλους του και στην επιστροφή βρέθηκε μπροστά σε έναν καυγά άγνωστων προς εκείνων και απλά από μακριά τους  φώναξε να σταματήσουν και έκανε να φύγει. Τότε  δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από νεαρό , που τον γρονοθοκόπησε, χωρίς λόγο  και τον σώριασε στο έδαφος.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα  και ενώ ήταν στο έδαφος ,που του φανήκαν αιώνας, πάνω από 20 άτομα (χωρίς να ξέρει από ήρθαν ) συνέχισαν να τον χτυπούν με μανία σε όλο του σώμα.  Έτσι ο νεαρός υπέστη πολλαπλά κατάγματα, έπαθε  σοκ από την επίθεση και χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη και το χειρότερο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη γνάθο.

Παράλληλα συμφώνα με τον δικηγόρο της οικογένειας  που έκανε παρέμβαση στην ίδια  εκπομπή, μίλησε για συμμορία ανηλίκων που έχει γίνει ο φόβος και τρόμος στην περιοχή του  Γαλατσίου.

 Στην συνέχεια έδωσε δυο στοιχεία που θα συζητηθούν .  Αρχικά ο νεαρός έλαβε μήνυμα από τον φερόμενο ως αρχηγό της συμμορίας, που του ζητούσε  να του να μην δώσει συνέχεια στο θέμα.  Αλλά και το γεγονός πως στο Αστυνομικό Τμήμα όταν πήγαν οι γονείς  για να καταθέσουν μήνυση, όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας, ο αξιωματικός υπηρεσίας συνέστησε στη μητέρα, να μην κινήσει τις διαδικασίες.

Η υπόθεση αυτή θα μας ξανά απασχολήσει σίγουρα με εξελίξεις.