Διόνυσος: Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Δημοτικό Βρεφονηπιακό και  Παιδικό Σταθμό Κρυονερίου

Διόνυσος: Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Δημοτικό Βρεφονηπιακό και  Παιδικό Σταθμό Κρυονερίου

Ο Δήμαρχος Διονύσου επισκέφθηκε το Δημοτικό Βρεφονηπιακό & Παιδικό Σταθμό Κρυονερίου και διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία αλλά και τήρηση της μέγιστης ασφάλειας για νήπια, παιδιά και εργαζομένους

Επίσκεψη στο Δημοτικό Βρεφονηπιακό & Παιδικό Σταθμό Κρυονερίου πραγματοποίησε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ Νίκο Κοκκαλά.

Ο κος Καλαφατέλης, ενόψει του ανοίγματος των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από πρώτο χέρι την εύρυθμη λειτουργία τους, με τη λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων λόγω κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κος Καλαφατέλης δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά, αρχής γενομένης με τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς. Όπως με ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ κος Κοκκαλάς, χάρη στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν θα μείνει φέτος ούτε ένα παιδί ή βρέφος εκτός των δομών μας, κάτι που στην πραγματικότητα συμβαίνει για πρώτη φορά. Είναι σημαντικό επίσης που όλοι οι σταθμοί μας θα ενταχθούν στο HACCP, ένα εργαλείο πιστοποίησης ασφάλειας και υγιεινής των παρεχόμενων τροφίμων στα παιδιά μας. Παράλληλα, έχω δώσει εντολή προκειμένου να βρεθεί άμεσα ένα οικόπεδο δύο περίπου στρεμμάτων στον Άγιο Στέφανο, προκειμένου να δημιουργήσουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ένα νέο σύγχρονο Παιδικό Σταθμό που θα καλύπτει τις μελλοντικές μας ανάγκες. Ξεκινήσαμε με ασφάλεια τη νέα σχολική χρονιά και με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και θα αντέξουμε στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, συμπεριλαμβανομένου του κορωνοϊού».