Βριλήσσια: Παραδόθηκε η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Λίβανο

Βριλήσσια: Παραδόθηκε η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Λίβανο

«Παραδόθηκε η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Λίβανο από τον Δήμο Βριλησσίων . Από Δευτέρα 17/8 συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων και άλλων ειδών ανάγκης σε τρόφιμα, καθημερινά πλην Σαββατοκύριακου και από τις 07.30-17.00»

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν από τον Δήμο, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Βηρυτό, στον Πρόεδρο της Ελληνο-Λιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης κ. Walid Elias με 20 κούτες με Φάρμακα και Φαρμακευτικό Υλικό, 82 κούτες με τρόφιμα μακράς διαρκείας, 12 κούτες με προϊόντα προσωπικής υγιεινής και 1 κούτα με υποδήματα, που συγκεντρώθηκαν.

Βριλήσσια: Παραδόθηκε η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Λίβανο

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάνης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε πολύ όλους, όσοι έσπευσαν από την πρώτη στιγμή που απευθύναμε κάλεσμα και καταφέραμε μέσα σε μόλις μία εβδομάδα να συγκεντρώσουμε την πρώτη αποστολή ειδών».

Η  Πρόεδρος του ΟΚΠΑ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας κα. Βούλα Αρσένη Λάμπρου δηλώνει:

«Συνεχίζουμε με αγάπη για τον συνάνθρωπο ανταποκρινόμενοι πάντα πρώτοι, όπου και να βρίσκεται, διότι οι ανάγκες ποτέ δεν τελειώνουν όπως και η ανθρωπιά η οποία πρέπει να μένει αστείρευτη και ουσιαστική».

Από Δευτέρα 17/8 συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων και άλλων ειδών ανάγκης σε τρόφιμα, καθημερινά πλην Σαββατοκύριακου και από τις 07.30-17.00 .