Ελλάδα: Το Σάββατο βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα: Το Σάββατο θα επικρατούν οι βροχές και οι καταιγίδες
Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το Σάββατο θα επικρατούν οι βροχές και οι  καταιγίδες σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Στην Μακεδονία την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται άστατος καιρός.

Ελλάδα: Το Σάββατο θα επικρατούν οι βροχές και οι καταιγίδες

Οι άνεμοι στην χώρα  θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπερνά στις περισσότερες περιοχές τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα: Το Σάββατο θα επικρατούν οι βροχές και οι καταιγίδες

Αναλυτικότερα για την περιοχή της Αττικής ο καιρός θα παρουσιάζει την εξής εικόνα:

Όπως και στο μεγαλύτερο τμήμα της  χώρας έτσι και στην Αττική ο καιρός θα είναι  νεφελώδης  με παροδικά αυξημένες νεφώσεις  κυρίως το απόγευμα που αναμένεται να  εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες μάλιστα τοπικά ισχυρές ,με την θερμοκρασία να κυμαίνεται  από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι Βόρειοι βορειοδυτικοί και δεν θα ξεπερνούν τα 3 με 4 μποφόρ.