Βριλήσσια: Συνάντηση του Δημάρχου  με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Περικλής»

Βριλήσσια: Συνάντησή του Δημάρχου  με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Περικλής»
Η εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής και οι  υποδομές των σχολικών κτιρίων, στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Περικλής»

Συνάντηση πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος, κ. Ξένος Μανιατογιάννης, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Περικλής», κ. Νικήτα Τσιρίγο και τη Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κα Μούρκου Γιαννούλα, σχετικά με την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής και τις υποδομές των σχολικών κτιρίων στο Δήμο Βριλησσίων.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί από τη Διοίκηση για την επίλυση της στέγασης της δίχρονης αγωγής – συναντήσεις στο Υπ. Παιδείας, ΚΤΥΠ- , καθώς επίσης και για την πρόθεση του να προχωρήσει στην απόκτηση επιπλέον δύο αιθουσών με δική του πρωτοβουλία, πέρα από τη συγκεκριμένη που ήδη έχει δρομολογηθεί από την ΚΤ.ΥΠ.

Βριλήσσια: Συνάντησή του Δημάρχου  με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Περικλής»

Επίσης μετέφερε τη δέσμευση του Δ/ ντα Συμβούλου της ΚΤΥΠ κ. Γιάνναρη ότι ήδη έχει αναλάβει η ανάδοχος εταιρεία και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης της προκατασκευασμένης αίθουσας, στο σημείο που η ανωτέρω υπηρεσία έχει χωροθετήσει.

Όσον αφορά στις σχολικές υποδομές ο κ. Μανιατογιάννης διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή είναι σε στενή συνεργασία με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. τόσο για τις παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων, όσο και για τις νέες εγκαταστάσεις που θα υλοποιηθούν με κεντρική χρηματοδότηση.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού & Ανθρωπίνου Δυναμικού, κα Σοφία Χαντζάρα και ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Οικονομικών Πόρων, κ. Κων/νος Βαφειάδης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ