Αγία Παρασκευή: Τελευταία φετινή συνάντηση για τη Λέσχη Ανάγνωσης

Αγία Παρασκευή: Τελευταία φετινή συνάντηση για τη Λέσχη Ανάγνωσης

Η Ομάδα της Λέσχης Ανάγνωσης των ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε την τελευταία για φέτος αποχαιρετιστήρια συνάντησή της, τη Δευτέρα το πρωί 22 Ιουνίου. Ειδικά φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων  στην πλατεία Τσακού (Β΄ ΚΑΠΗ).

Τον συντονισμό της Ομάδας έχει αναλάβει η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Ιωάννα Κουτσουρά, η οποία δήλωσε:

«Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης “Αλέκος Κοντόπουλος” και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με εξαιρετική επιτυχία. Ευχαριστούμε τον Όμηρο Μαρκαντωνάτο και τη Λίβια Κανέλλου από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, για τη συνδρομή τους στη σημερινή εκδήλωση. Με νέες δυνάμεις και ελπίζουμε με κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες, να συναντηθούμε και πάλι για τη νέα περίοδο, με έναρξη τον Οκτώβρη. Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι, να προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας και να μείνουμε υγιείς».

Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κωβαίος, ο οποίος χαρακτήρισε:

«Υψηλό το επίπεδο» που έχει κατακτήσει η Ομάδα και υπογράμμισε ότι «ως Δημοτική Αρχή θα την στηρίξουμε ακόμα περισσότερο».