Λυκόβρυση Πεύκη :Αγανάκτηση και Οργή για όλα αυτά που συμβαίνουν με τις δολιοφθορές στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού της Λυκόβρυσης

Άγνωστοι προχώρησαν σε  βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού της Λυκόβρυσης.

Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης  Πεύκης  εκφράζει την αγανάκτηση του για τις δολιοφθορές στη δημόσια – δημοτική περιουσία  κάτι που όπως ο ίδιος τονίζει δεν είναι  η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά στο δήμο . Άγνωστοι προχώρησαν σε  βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού της Λυκόβρυσης.

 

Η ανάρτηση του Δήμαρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσου Μαυρίδη:

«Αγανάκτηση και Οργή για όλα αυτά που συμβαίνουν με τις δολιοφθορές στη δημόσια – δημοτική περιουσία  . Την περιουσία όλων μας . Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά στο δήμο μας .  Έχουν συμβεί και στο παρελθόν .  Και εδώ υπάρχουν αυτοί  οι «άγνωστοι» οι άκρως επικίνδυνοι και παρανοϊκοί  που καραδοκούν και κρύβονται πίσω από τις μάσκες που παραπλανούν . Όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Η μάσκα κρύβει την υποκρισία  και την  ψυχασθένεια  τους . Πίσω από τις παράλογες παρασκηνιακές τους μεθοδεύσεις Αγωνιούν και  αγωνίζονται να μη γίνει τίποτα καλό στο δήμο μας . Ζουν στο περιθώριο και επιδιώκουν μόνο τη καταστροφή .

 Είναι η μόνη λύση που τους έχει απομείνει  για να διαχειριστούν μια ακόμα ήττα της προσωπικής τους ανυπαρξίας  …  αυτό που δεν έχουν σκεφτεί ( άραγε αναρωτιέμαι υπάρχει για αυτούς ορθολογική σκέψη ; ) ότι δεν προκαλούν κακό στον  εχθρό – δήμαρχο αλλά στο δήμο μας . Σε αυτό το δήμο, που στο όνομα του οποίου δήθεν, βάζουν  το συμφέρον του δήμου πάνω από όλα,  ενώ με τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους αποκαλύπτεται ο πραγματικός  εαυτος   τους  για το προσωπικό συμφέρον της υπέρμετρης φιλοδοξίας τους, της αμετροέπειας τους ,  που μαθηματικά τους  οδηγεί σε λάθος και επικίνδυνους δρόμους .

Δήθεν λοιπόν για το συλλογικό συμφέρον για το κοινό καλό . Ανάξιοι για τι  δεν έχουν γνωρίσει αυτές τις αξίες , για τι δεν έχουν αρχές και αξίες αυτοί οι ανεγκέφαλοι . Μόνο  που μέσα από αυτή  τη  βρομερή σκέψη και συμπεριφορά τους το μόνο που ξεφεύγει είναι μια μπόχα μια δυσωδία . Είναι τραγικό…  μα δυστυχώς οι ίδιοι είναι τραγικές φιγούρες , με αναφορές  και συμπεριφορές που μας θυμίζουν άλλες εποχές  , μαύρες σελίδες του σκοτεινού παρελθόντος . Δεν είναι τυχαία όλα αυτά … υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί .  Είναι οι ίδιοι τύποι  που καταγγέλουν και καραδοκούν με το γνωστό ανήθικο  ύφος  που δε συνάδει στη σύγχρονη κοινωνία μας , δε ταιριάζει στη δίκη μας κουλτούρα στη δίκη μας φιλοσοφία συμπεριφορά και νοοτροπία .

 Για αυτό εξάλλου παραμένουν στο περιθώριο . Αγανάκτηση λοιπόν Θυμός και Οργή για όλους αυτούς και για τις άκρως επικίνδυνες συμπεριφορές τους .  Όμως  ευτυχώς είναι μειοψηφία  στη κοινή συνείδηση των πολλών.

Εδώ  δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού , ας μετατραπεί αυτή η οργή και η αγανάκτηση σε μια ασπίδα προστασίας  για το δήμο μας . Είμαστε οι πολλοί  που έχουμε αποδείξει ότι προασπίζουμε πρώτα και πάνω από όλα τα συμφέροντα των συμπολιτών μας , τα συμφέροντα του δήμου μας» .