Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή  Πολιτικής  Προστασίας  της Κ.Ε.Δ.Ε. με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. στην οποία  Πρόεδρος είναι ο Βλάσσης Σιώμος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και  Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε.

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τηςΣυγκροτήθηκε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της

Εκτός του Βλάσση Σιώμου, Προέδρου του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και  Αντιπροέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. στην επιτροπή συμμετέχουν ο Δημήτρης Λιανός Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Α.Π. και ο Θανάσης Κρητικός μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Π.Α.Π.

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της

Μετά την  συγκρότηση της Επιτροπής ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. όλων των παρατάξεων, που με εξέλεξαν ομόφωνα, μεταξύ εξαιρετικών και άξιων συναδέλφων, Πρόεδρο της  Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. και παράλληλα να τους συγχαρώ για την εξαιρετική επιλογή της συγκρότησης της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε.  Η συγκρότηση της της  Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. με τόσους εξαιρετικούς συναδέλφους αυτοδιοικητικούς, γνώστες του συγκεκριμένου αντικειμένου, αποτελεί  εχέγγυο επιτυχίας της νέας Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Δεσμευόμαστε να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις,  ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συναδέλφων του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Τέλος εύχομαι σε όλα τα μέλη όλων των Επιτροπών που εξελέγησαν,  καλή δύναμη και μία παραγωγική και δημιουργική θητεία».

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π. 16 Ιουνίου, 2020