Αγία Παρασκευή: Η δήλωση του Δήμαρχου που εξόργισε τους Δημάρχους Παιανίας και Σπάτων

Αγία Παρασκευή: Η δήλωση του Δήμαρχου που εξόργισε τους Δημάρχους Παιανίας και Σπάτων

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για το πάρτι των νεαρών στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου , αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Πολιτείας να κλείνει η πλατεία τις βραδινές ώρες και συνέχισε μεταξύ άλλων λέγοντας  πως «εκτός ελαχίστων νεαρών από την Αγία Παρασκευή, οι υπόλοιποι έρχονται από άλλες περιοχές, Σπάτα, Παιανία, Χαλάνδρι, Αιγάλεω, Γλυκά Νερά, Νέα Ιωνία». Οι δηλώσεις αυτές του Δημάρχου προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση  δύο συναδέλφων του Δημάρχων όμορων Δήμων .

Έτσι, ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης και ο Δήμαρχος Αρτέμιδας-Σπάτων, Δημήτρης Μάρκου, προχώρησαν σε κοινή δήλωση, στην οποία κάνουν λόγο για μετακύλιση ευθυνών και ζήτησαν από τον κύριο Ζορμπά να ανακαλέσει.

Αγία Παρασκευή: Η δήλωση του Δήμαρχου που εξόργισε τους Δημάρχους Παιανίας και Σπάτων

Συγκεκριμένα στην κοινή δήλωση αναφέρουν:

«Τα όσα τα τελευταία 24ωρα διαδραματίζονται στην Αγία Παρασκευή μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν σε κάθε υπεύθυνο πολίτη. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για τη μετακύλιση όποιων ευθυνών αλλού. Η δήλωση του συναδέλφου Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για εμπλοκή ατόμων από την Παιανία, τα Γλυκά Νερά και τα Σπάτα στο υπαίθριο πάρτι αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη, πολύ περισσότερο που επιχειρείται και σύνδεσή τους με τον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών. Ο κ. Ζορμπάς υποθέτουμε ότι έχει τα στοιχεία εκείνα που στοιχειοθετούν τα λεγόμενά του και τα έχει καταθέσει ήδη στις αστυνομικές αρχές. Σε κάθε άλλη περίπτωση οφείλει να ανακαλέσει. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να στοχοποιηθούν οι πολίτες των Δήμων Παιανίας και Σπάτων – Αρτέμιδος».