Πεντέλη: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε κι αυτή τη μάχη – Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε ασφαλείς

Πεντέλη: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε κι αυτή τη μάχη. Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε ασφαλείς.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας για την άριστη συμμόρφωση τους προς τα μέτρα κατά τη διάρκεια της 40ήμερης δοκιμασία της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και είμαστε βέβαιοι ότι και στη σημερινή φάση, της σταδιακής άρσης των μέτρων, όλοι μας θα τηρήσουμε τις συστάσεις της πολιτείας και της Δημοτικής Αρχής.

Σε αυτή τη νέα περίοδο, όπως υπογραμμίζουν οι ειδικοί ο ιός είναι εδώ και το στοίχημα των επόμενων εβδομάδων είναι πιο δύσκολο, πιο σύνθετο και εξαιρετικά σημαντικό: «Να μείνουμε ασφαλείς, να μην δώσουμε χρόνο και τρόπο στον ιό να μεταδοθεί».

Οι Stauros Melas, Σταυρος Μελας και Giorgos Patoulis είναι στην τοποθεσία Περιφέρεια Αττικής. 1 ώρα • Αθήνα • Δημόσια

Χέρια πλένουμε, αποστάσεις τηρούμε, μάσκες φοράμε, είτε όπου είναι απαραίτητο, είτε όπου αυτό συνιστάται. Τηρούμε τους κανόνες μετακίνησης και κοινωνικής επαφής. Δεν μετακινούμαστε άσκοπα, δεν φεύγουμε εκτός του Νομού και των ορίων που επιτρέπονται, δεν συγχρωτιζόμαστε με παρέες άνω των 10 ατόμων.

Ο Δήμος Πεντέλης, όπως έπραξε κατά την προηγούμενη περίοδο έτσι και τώρα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και τις εντολές των αρμοδίων αρχών και τις συστάσεις των επιστημόνων.

Παράλληλα, συνεχίζει να παρέχει διαρκή στήριξη στις ευπαθείς ομάδες πολιτών μέσα από το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι (τηλέφωνο 2108032722), καθώς και ψυχολογική στήριξη στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη (τηλέφωνο 2108100884, εσωτερικό 22).

Τέλος, οι υπηρεσίες του Δήμου εξακολουθούν να λειτουργούν,είτε ψηφιακά μέσω της νέας ιστοσελίδας, είτε κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 2132050098-99

Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε ασφαλείς.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πεντέλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μελίσσια, 7 Μαΐου 2020