Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού κοντά στους δημότες που έχουν ανάγκη

Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού κοντά στους δημότες που έχουν ανάγκη
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου μας μοίρασε το Μεγάλο Σάββατο, και συνεχίζει σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, 500 πασχαλινά γεύματα. Πιο συγκεκριμένα, διατέθηκαν 250 μερίδες φαγητού για το δείπνο της Ανάστασης, καθώς και άλλες 250 μερίδες για το γεύμα του Πάσχα, στις οικογένειες που το χρειάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη διατεθεί σε 170 οικογένειες, για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, ποσότητες κρέατος, αυγών, κουλουριών, τσαγιού, λοιπών τροφίμων και αναψυκτικών, καθώς και ότι η Υπηρεσία Πρόνοιας δεν έχει σταματήσει να εξυπηρετεί τις ευπαθείς ομάδες παραδίδοντας κατ’οίκον φάρμακα, τρόφιμα και ό,τι αυτές χρειάζονται.

Η σημαντική αυτή δράση στηρίζεται στην πολύτιμη συνδρομή των 25 εθελοντών μας, οι οποίοι χρησιμοποιώντας δικά τους οχήματα, μοιράζουν προμήθειες και αγαθά πρώτης ανάγκης στους δημότες μας.

Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστήριες σε όλους όσους συνετέλεσαν, με την πολύτιμη βοήθειά τους, σε αυτό το αποτέλεσμα. Πιο αναλυτικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

– Την Περιφέρεια Αττικής, για την προσφορά των 500 πασχαλινών γευμάτων.

– Τις επιχειρήσεις του Δήμου μας: Πετρόπουλος Μιχαήλ, CARNICERO, Ξενάκης Ευσταθίος, International Κρεατεμπορική Κιούσης & Σια, Λιάγκος Χρήστος, Litsas Mea και ΚΑΜΕΛΙΑ για τις πολύτιμες χορηγίες τους.

– Tην Εταιρεία ΒΛΑΧΑΚΗΣ και την Coca Cola 3 Έψιλον, για τη διάθεση αυγών και αναψυκτικών.

– Την Β3 Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας για την προσφορά σε λάδι (250 μπουκάλια), σε τρόφιμα και λοιπές προμήθειες.

– Την ΚΕΔΕ και την εταιρεία HERTZ, για την ευγενική χορηγία ενός οχήματος, προς διευκόλυνση των μετακινήσεων των εθελοντών μας.

– Την αξιότιμη οικογένεια Δάβαρη, για την προσφορά ενός ακόμη οχήματος για τις πολυάριθμες μετακινήσεις μας.

– Την Ιχθυαγορά Ρέντη για την προσφορά 200 κιλών ψαριών, τα οποία θα διανεμηθούν στο προσεχές διάστημα.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Παιδείας, Αλίκη Γκιζελή, αρχικά ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Λουκία Κεφαλογιάννη και συνέχισαν ευχαριστώντας τις επιχειρήσεις, τους φορείς και τους δημότες που συνεισέφεραν στην πολύτιμη συγκέντρωση αγαθών, καθώς και τους εθελοντές και εργαζομένους στις κοινωνικές δομές του Δήμου για το έργο και την προσπάθειά τους. Σκοπός του Δήμου μας είναι να συνεχιστεί καθημερινά η διανομή τροφίμων σε όσους το χρειάζονται.