O 80χρονος φιλόζωος που βγάζει βόλτα τα αδέσποτα με το τραινάκι του  

O 80χρονος φιλόζωος που βγάζει βόλτα τα αδέσποτα με το τραινάκι του  

Ο Eugene Bostick, ένας 80χρονος συνταξιούχος από το Fort Worth του Τέξας φιλόζωος μαζεύει αδέσποτα που κάποιοι συνάνθρωποι του τα εγκατέλειψαν  και τα περιποιείται . Πρόσφατα κατασκεύασε μόνος του ένα τραινάκι με το οποίο βγάζει βόλτα αδέσποτα, γύρω στην γειτονιά και στο δάσος, για να τα διασκεδάσει.

O 80χρονος φιλόζωος που βγάζει βόλτα τα αδέσποτα με το τραινάκι του  

Ο Eugene και ο αδερφός του Corky ζουν στο αδιέξοδο ενός δρόμου, όπου πολλοί ντόπιοι αφήνουν τα ανεπιθύμητα σκυλιά τους. Ο Eugene δεν τα αφήνει  στην τύχη τους τα υιοθετεί,  τα πηγαίνει στον κτηνίατρο για στείρωση και να τα βγάζει βόλτα με το τρακτέρ του.

«Είδα κάποιον με το τρακτέρ του που μετέφερε πέτρες με τέτοια μικρά βαγόνια, και σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα έκανε για τα σκυλιά. Και αφού τα καταφέρνω με τα χέρια μου, έκοψα αυτά τα πλαστικά βαρέλια με τρύπα, τους έβαλα ρόδες και τα ένωσα μεταξύ τους. Κάθε φορά που με βλέπουν τα σκυλιά να συνδέω το τραινάκι με το τρακτέρ, πετάνε από την χαρά τους.

Ξεκίνησα με το τρακτέρ μου… έβαζα 4-5 σκυλιά και τα πήγαινα βόλτα. Ξαφνικά, εμφανίστηκαν ακόμη δυο σκυλιά και σκέφτηκα πως δεν υπήρχε πια αρκετός χώρος. Έτσι κατέληξα με αυτό εδώ. Είμαι καλός συγκολλητής, έτσι πήρα αυτά τα πλαστικά βαρέλια, τους έκανα τρύπα στην μέση και έβαλα ρόδες από κάτω».

Τώρα ο 80χρονος συνταξιούχος βγάζει βόλτα τα σκυλιά που διέσωσε δυο φορές την εβδομάδα, αλλά τώρα το τρενάκι του έγινε κάτι σαν τοπικό αξιοθέατο, με πολλούς ανθρώπους να τα  φωτογραφίζουν και να δημοσιεύουν φωτογραφίες του Eugene με τα σκυλάκια στο τρενάκι.

O 80χρονος φιλόζωος που βγάζει βόλτα τα αδέσποτα με το τραινάκι του  

Μάλιστα δημιουργήθηκε μια ομάδα στο Facebook, που προώθησε  μια εκστρατεία στο GoFundMe ώστε ο 80χρονος να καλύψει τα έξοδα φροντίδας των σκύλων. Την πρωτοβουλία την πήρε μια γυναίκα που συγκινήθηκε με την ιστορία του παππού και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί συνολικά 17.000 δολάρια.