Μεταμόρφωσης :Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου από μαθητές του 2ου ΓΕΛ

Μεταμόρφωσης :Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου από μαθητές του 2ου ΓΕΛ
Μια σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και των μαθητών του 2ου ΓΕΛ  Μεταμόρφωσης , απέδειξε ότι ακόμα και αυτή την περίοδο που όλοι βιώνουν τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν λείπει.

Μέσα από την δραστηριότητα που ανέπτυξαν, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα “Εικονική Επιχείρηση”,  οι μαθητές και οι μαθήτριες της παιδαγωγικής ομάδας του περιβαλλοντικού προγράμματος του σχολείου,  ίδρυσαν και λειτουργούν μαθητικές επιχειρήσεις  με τις επωνυμίες  “Beesness” και “BEE’S POWER”, εμπνευσμένα  από το κίνημα για την προστασία των μελισσών και προσπαθούν να συμβάλλουν σ’  αυτή την προσπάθεια,  ασχολούμενα με την αστική μελισσοκομία και την φύτευση μελισσοκομικών φυτών στο αστικό περιβάλλον.

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα ποσό που σε μορφή δωροεπιταγών τα παρέδωσαν στην Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημ. Υγείας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η παράδοση έγινε από την Δ/ντρια του 2ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης κα Μαρία Κατάρα στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Λουσίδη, ο οποίος αφού εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την τόσο σημαντική προσφορά, δεσμεύτηκε για την προβολή της «επιχειρηματικής» αυτής δραστηριότητας των μαθητών και την παροχή κάθε στήριξης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεταμόρφωση, 31 Μαρτίου 2020