Δήλωση για προστασία από τον Κορονοϊό από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη

Δήλωση για προστασία από τον Κορονοϊό από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη

Η εμφάνιση κρουσμάτων Κορονοϊού και στην Αττική, δεν πρέπει να μας πανικοβάλλει γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χειρότερος εχθρός είναι ο πανικός. Αυτό που χρειάζεται είναι να ακολουθούμε πιστά, τις οδηγίες των επιστημόνων υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Δήλωση για προστασία από τον Κορονοϊό

Η εμφάνιση κρουσμάτων Κορονοϊού και στην Αττική, δεν πρέπει να μας πανικοβάλλει! Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χειρότερος εχθρός είναι ο πανικός! Αυτό που χρειάζεται είναι να ακολουθούμε πιστά, τις οδηγίες των επιστημόνων υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (#ΕΟΔΥ). Τα νοσοκομεία αναφοράς για την Αττική είναι το Σωτηρία, ο Ευαγγελισμός, το Αττικόν και το Θριάσιο. Είμαι βέβαιος ότι αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε χωρίς σοβαρές συνέπειες, και αυτή την κρίση! #Κορονοϊός #ncov19 #covid2019 Giorgos Patoulis Γιώργος Πατούλης

Posted by Giorgos Patoulis on 2020 m. vasario 28 d., penktadienis

Τα νοσοκομεία αναφοράς για την Αττική είναι το Σωτηρία, ο Ευαγγελισμός, το Αττικόν και το Θριάσιο. Είμαι βέβαιος ότι αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε χωρίς σοβαρές συνέπειες, και αυτή την κρίση.