Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» 31/1

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» 31/1
Θ. Αμπατζόγλου: «Οι πολιτιστικοί Σύλλογοι μας, πηγές εξωστρέφειας για το Μαρούσι»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον  Πρόεδρο Κωστή Σηφάκη και τα μέλη της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», παρουσία του Αντιδημάρχου Στέφανου Τσιπουράκη και της συμβούλου του Δημάρχου επί πολιτιστικών θεμάτων Άννας Βαγιωνά.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα της Ένωσης Κρητών όπως αυτά της στέγασης και του προγραμματισμού μεγάλων εκδηλώσεων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Οι εκδηλώσεις της Ένωσης Κρητών του Αμαρουσίου αποτελούν πόλο έλξης και πηγή εξωστρέφειας. Προγραμματίζουμε μεγάλες εκδηλώσεις που θα τονώσουν και το χαρακτήρα της Ένωσης αλλά και την αγορά του Αμαρουσίου.

Το πρόβλημα της στέγασης των Κρητών μας είναι μείζον, το αντιλαμβανόμαστε πλήρως και θα προσπαθήσουμε να το τακτοποιήσουμε. Η στήριξή μας στους Συλλόγους της πόλης μας που παράγουν πολιτισμό και συγχρόνως κοινωνικό έργο, είναι δεδομένη και διαρκής».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη από την πλευρά της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», τα μέλη Βασίλης Πολάκης, Γιώργος Ξεζωνάκης, Γεωργία Χασαπλαδάκη και Μίκα Κάβαλου.