Τεχνολογία και φιλοζωική ευαισθητοποίηση

Τεχνολογία και φιλοζωική ευαισθητοποίηση
Η τεχνολογία προχώρα με γοργούς ρυθμούς στις μέρες μας , το θέμα είναι να υπηρετεί το καλό και όχι το κακό. Για παράδειγμα τεχνολογία για νέα οπλικά συστήματα.

Οι επιστήμονες ευτυχώς για την ανθρωπότητα δεν εργάζονται μόνο προς αυτή την κατεύθυνση . Ένα παράδειγμα είναι και ο νέος αυτόματος  πωλητής νερού και τροφής για αδέσποτα ζώα που δεν παίρνει χρήματα αλλά πλαστικά μπουκάλια για ανακύκλωση . Ναι καλά διαβάσατε .  

Τεχνολογία και φιλοζωική ευαισθητοποίηση
Τεχνολογία και φιλοζωική ευαισθητοποίηση

Η λειτουργία του μηχανήματος θα είναι πολύ απλή και θα συνδυάζει την περιβαλλοντική και τη φιλοζωική ευαισθητοποίηση. Πιο συγκεκριμένα, με την ανακύκλωση ενός μπουκαλιού, το μηχάνημα θα διαθέτει και μία μικρή ποσότητα τροφής, στα μικρά μεταλλικά μπολ, που βρίσκονται στη βάση του, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτή τα αδέσποτα ζώα. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να ρίχνει από άλλη, ειδική οπή νερό, η οποία επίσης θα καταλήγει στα μπολ της βάσης.

Έτσι, ο χώρος μπορεί να μένει καθαρός, με περιβαλλοντικά σωστό τρόπο, όσο τα αδέσποτα ζώα της περιοχής, που αποτελούνται κυρίως από γατάκια, θα βρίσκουν φαγητό και νερό, αποφεύγοντας τους κάδους των σκουπιδιών.