Νύχτα τρόμου  για την Αθήνα, απολογισμός  ένας νεκρός και 21 οχήματα καμένα

ξέσπασε σε όχημα που βρισκόταν στην οδό Νότου, όπου στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Αναλυτικά όλα τα περιστατικά που τάραξαν  χθες την νύχτα  όλη την Αττική

Νεκρός στο Κορωπί

H τραγική νύχτα ξεκίνησε άσχημα, αφού πριν από τα μεσάνυχτα νεκρό ανασύρθηκε ένα άτομο από πυρκαγιά σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο στην στη Λεωφόρο Κορωπίου-Μαρκοπούλου στο Κορωπί.

Στο σημείο επιχείρησαν 3 οχήματα και 10 Πυροσβέστες οι οποίοι όλη νύχτα έτρεχαν να σβήνουν τις πυρκαγιές από τις καταδρομικές επιθέσεις αγνώστων.

Μαρούσι

Στο Μαρούσι έγινε η μεγαλύτερη επίθεση της βραδιάς καθώς στις  1:45 το πρωί. άγνωστοι πυρπόλησαν δώδεκα οχήματα στο Μαρούσι  ,το ανακριτικό της Πυροσβεστικής αλλά και ασφάλεια διεξάγουν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες.

Αθήνα

Οι επιθέσεις έγιναν σε τρεις διαφορετικές φάσεις, από τη 01.05 έως τη 01.40  .  Πέντε αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα υπόλοιπα είχαν σημαντικές ζημιές ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Αγία Παρασκευή

Οι εμπρηστές λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 2.30 περίπου παρέδωσαν στις φλόγες αυτοκίνητο στην Αγία Παρασκευή. Το αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Νότου 16 στην Αγία Παρασκευή.

Η Πυροσβεστική επιχείρησε με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες.

Στα όρια Πετραλώνων και Φιλοπάππου

Στις 2.30 περίπου τρία βανάκια τα οποία καταστράφηκαν  ολοσχερώς ήταν ο απολογισμός της εμπρηστικής επίθεσης που εκδηλώθηκε στα όρια των Κάτω Πετραλώνων και του Φιλοπάππου και συγκεκριμένα στην διασταύρωση Αρακύνθου και Μιτσιέρφσκι.

Τέσσερα οχήματ α και 10 Πυροσβέστες διέθεσε η πυροσβεστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στον Υμηττό

Ένα τέταρτο αργότερα στις 02.45, νέο σήμα ήρθε στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε δυο οχήματα στη διασταύρωση των οδών Αμασείας και Σινώπης, στον Υμηττό. Η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα οι οποίοι τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς οι πυρκαγιές και στα δύο ΙΧ είχαν ήδη σβηστεί.

Όμως προκλήθηκαν ζημιές και στα δύο αυτοκίνητα.

Στην Κυψέλη

Η τελευταία επίθεση της χθεσινοβραδινής τραγικής νύχτας εκδηλώθηκε μισή ώρα αργότερα, στις 03.15. Οι δράστες πυρπόλησαν δύο βανάκια, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήκουν στα ΕΛΤΑ. Η επίθεση έγινε στην οδό Πριγκιποννήσων 15, στην Κυψέλη.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Οι επιθέσεις αυτές έρχονται να συνεχίσουν την δράση των αγνώστων, οι οποίοι προχθές στην Γλυφάδα και χθες στο Ελληνικό κατέστρεψαν περιουσίες με την εμπρηστική δράση τους.