Κοντά στον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Κοντά στον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Κοντά στον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με ευχές και «πολιτιστικό» προσκλητήριο Ακροάσεις νέων μελών στις Χορωδίες του Ομίλου: Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020, 16:00 και 18:00

Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου «Άγιος Κωνσταντίνος» εκπροσωπώντας την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, παραβρέθηκε η Μαέστρος και Υπεύθυνη Καλλιτεχνικών Θεαμάτων του Ομίλου Ντέπυ Σακελλαρίου, μεταφέροντας τις ευχές και τον χαιρετισμό της προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η κ. Σακελλαρίου, ευχήθηκε στην Πρόεδρο του Συλλόγου Κωνσταντίνα Κοσμίδου, και στα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους, και τους συνεχάρη για την αδιάλειπτη στήριξή τους στα προβλήματα και στις ανάγκες της γειτονιάς των Εργατικών Πολυκατοικιών. Επίσης, αναφέρθηκε στη δυναμική παρουσία του Ομίλου στα πολιτιστικά και ανθρωπιστικά δρώμενα και ανακοίνωσε τη διεύρυνση του Τμήματος Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας, καθώς και τη δημιουργία Τμήματος Χορωδίας Ενηλίκων και Θεατρικού Musical.

Μαζί με τη στήριξη της Προέδρου Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, για τις προσπάθειες του Συλλόγου, μετέφερε στους παρευρισκομένους τις ευχές και το μήνυμα χαιρετισμού της: «Σταθερή μας επιδίωξη είναι να μεταφέρουμε στους συμπολίτες μας την αγάπη για τον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο μέσα από δράσεις δημιουργικές, που στόχο έχουν την αρμονική και υγιή εξέλιξη, όχι μόνο των παιδιών και των νέων, αλλά και των ενηλίκων, μέσα από δράσεις που στόχο έχουν να μεταλαμπαδεύσουμε την αστείρευτη δύναμη της ανθρώπινης έκφρασης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα Πολιτισμού του Ομίλου μας “μεγαλώνει”, και υποδέχεται νέα μέλη στα τμήματα της Χορωδίας της. Σας προσκαλώ μαζί να συντονίσουμε, όχι μόνο τις φωνές μας, αλλά και τους παλμούς της καρδιάς μας, να μεταδώσουμε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, να “τραγουδήσουμε” την τέχνη, να ενσαρκώσουμε τα όνειρά μας. Η μουσική είναι το ισχυρότερο μέσο ενότητας των ανθρώπων. Εύχομαι σε όλους σας, από καρδιάς, μια χρονιά με υγεία, ευτυχία και ευημερία».

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών ευχαρίστησαν την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, για την υποστήριξη στο έργο τους και ευχήθηκαν η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με δημιουργικές προκλήσεις.

Για την υποδοχή νέων μελών στις Χορωδίες του Ομίλου Βορείων Προαστίων, θα πραγματοποιηθεί ακρόαση το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020 στις 16:00 (Παιδική και Νεανική Χορωδία) και 18:00 (Χορωδίες Ενηλίκων) στα Γραφεία του Ομίλου (Λεωφ. Κηφισίας 100 & Μαραθωνοδρόμου 83, Μαρούσι). Πληροφορίες στο τηλ. 210 6140823.