Ο Δήμος Κορυδαλλού από σήμερα είναι εξοπλισμένος με το πρώτο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ο Δήμος Κορυδαλλού από σήμερα είναι εξοπλισμένος με το πρώτο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Το νέο αυτοκίνητο το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της Τεχνικής Ομάδας Σχολικών Κτιρίων, κινείται αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας βάζοντας το Δήμο Κορυδαλλού στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Πρόκειται για μία κίνηση υψηλού συμβολισμού προωθώντας στη πράξη την ηλεκτροκίνηση με τα προφανή οφέλη της, στην αστική κινητικότητα και γενικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης. Επίσης, όμως πρόκειται και για μία ουσιαστική παρέμβαση που εξοπλίζει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την νεοσύστατη Τεχνική Ομάδα Σχολικών Κτιρίων του Δήμου Κορυδαλλού.

Η ΤΟΣΚ πρόκειται για ένα κινητό συνεργείο που αποτελείται από τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι θα επεμβαίνουν άμεσα προκειμένου να επιλύουν σε καθημερινή βάση έκτακτα προβλήματα και ζημιές που αφορούν τις σχολικές εγκαταστάσεις.

Έως σήμερα η αποκατάσταση αυτών των προβλημάτων, παρότι σε πολλές περιπτώσεις ήταν εξαιρετικά απλή, στη πράξη είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα χρονοβόρα με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται και να παρακωλύεται η καθημερινότητα των μαθητών και των καθηγητών των σχολείων μας.

Με τη ΤΟΣΚ και τον σύγχρονο εξοπλισμό της, δημιουργείται ένα ουσιαστικό εργαλείο για τη σωστή συντήρηση των σχολικών υποδομών και εξοικονομούνται πόροι που μπορούν να διατεθούν για τη περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.