Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης Παναγιώτη Ιωάννου 3/1/2020

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης Παναγιώτη Ιωάννου 3/1/2020
Θ. Αμπατζόγλου: «Οι συνέργειες με τους όμορους Δήμους απαραίτητες για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων στο Βόρειο Τομέα Αθηνών»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης,  Παναγιώτη Ιωάννου παρουσία του Αντιδημάρχου Αμαρουσίου Σπύρου Σταθούλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των συναντήσεων που έχουν γίνει μεταξύ του κ. Θ. Αμπατζογλου και του Δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Αναστάσιου Μαυρίδη και αφορούσε ειδικότερα θέματα συνεργασίας των δύο Δήμων, όπως κυκλοφοριακά, αθλητικά και τόνωσης της επιχειρηματικότητας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Οι συνέργειες με τους όμορους Δήμους του Βορείου Τομέα Αθηνών αποτελούν επιτακτική ανάγκη δεδομένου και του κομβικού ρόλου του Αμαρουσίου στην ευρύτερη περιοχή. Η επίλυση ζητημάτων όπως το κυκλοφοριακό που σχετίζεται με έργα πνοής, βρίσκει σύμφωνους όλους τους Δήμους των Βορείων Προαστίων και αυτό μας ενώνει στη διεκδίκηση των ανάλογων χρηματοδοτήσεων».

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Αθανάσιος Ξηνταράκης ειδικός συνεργάτης του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου θα συνεχίσει τις συναντήσεις με όλους του Δήμους του Βόρειου Τομέα Αθηνών με σκοπό τη δρομολόγηση κοινών ενεργειών, αναγκαίων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.