Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη
Γ. Πατούλης: Το παραλιακό μέτωπο της Αττικής έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει ένας σημαντικός τουριστικός πόλος υγείας, ευεξίας και ναυταθλητισμού

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με όλους τους δημάρχους της Αττικής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αλίμου Α. Κονδύλη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα που αφορούν έργα που υλοποιούνται στον δήμο με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις δυνατότητες διεύρυνσης του πλαισίου συνεργασίας Περιφέρειας δήμου.

Παρουσία και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας έγινε αναφορά σε έργα υποδομών, ασφαλτόστρωσης, αξιοποίησης κοινόχρηστων χώρων και ανάδειξης του αστικού τοπίου.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον δήμαρχο και στο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό και στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μέσα από την αξιοποίηση του θεματικού τουρισμού.

Από την πλευρά του ο Γ. Πατούλης, αφού ζήτησε από τα στελέχη της Περιφέρειας να συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά με τις υπηρεσίες του δήμου, υπογράμμισε ότι το παραλιακό μέτωπο της Αττικής έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει ένας σημαντικός τουριστικός πόλος υγείας, ευεξίας και ναυταθλητισμού.

«Αξιοποιώντας τον φυσικό πλούτο της Αττικής, το εξαιρετικό κλίμα και τη σημαντική παρακαταθήκη πολιτισμού και ιστορίας των προγόνων μας θα επενδύσουμε στην ενίσχυση του τουρισμού υγείας, του συνεδριακού τουρισμού, της ενίσχυσης των ναυταθλητικών δραστηριοτήτων των ναυτικών ομίλων της περιοχής και του τουρισμού ευεξίας, με υποδομές ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Μαζί με τους Δημάρχους θα δουλέψουμε για την ισότιμη ανάπτυξη της Αττικής».