Κηφισιά : Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου- Κηφισιά (7/12)

Κηφισιά (7/12)
Το Σάββατο 7/12 στην Κηφισιά στην οδό  Κολοκοτρώνη & Λεβίδου Ώρα: 17:30 θα φωταγωγήσει για ακόμη μια χρονιά ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και θα ακολουθήσει  συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος σε μήνυμα του τονίζει “Χριστουγεννιάτικο σκηνικό αισιοδοξίας δημιουργεί ο Δήμος Κηφισιάς τα τελευταία πέντε χρόνια, με καλαίσθητο διάκοσμο που δίνει χαρά και χρώμα στους δρόμους της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης. Στο πνεύμα των Χριστουγέννων κινούνται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, με δωρεάν δράσεις, μουσική, θέατρο και δημιουργικές δραστηριότητες για μεγάλους και μικρούς δημότες κι επισκέπτες.

 Κηφισιά (7/12)

Σας καλούμε να βιώσουμε όλοι μαζί το πνεύμα των ημερών και του πολιτισμού, να ανάψουμε ο καθένας και η καθεμιά το φως της καλοσύνης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης και να ενισχύσουμε την τοπική μας αγορά. Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αισιοδοξία και Αλληλεγγύη. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά”

Η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων γίνεται πιο γιορτινή με τη χαρισματική Φωτεινή Δάρρα πλαισιωμένη από τις μελωδικές φωνές των παιδιών της Χορωδίας του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς και των μαθητών του Γυμνασίου – Λυκείου «Ώθηση», υπό τη μουσική διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη.

Ελάτε να «δούμε με τ΄ αφτιά μας και να ακούσουμε με τις καρδιές μας» κάλαντα και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο!