Θεατρική Παράσταση: «Υπάρχει και Φιλότιμο»

Παπάγου – Χολαργού: Θεατρική Παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο»
Πλήθος κόσμου απόλαυσε την παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο» που παίχτηκε το Σάββατο στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Νοέμβριος» στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού.

Ο προσφιλής ήρωας Μαυρογιαλούρος αναβίωσε χάρη στην ομάδα του Β’ Εργαστηρίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων.

Παπάγου – Χολαργού: Θεατρική Παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο»

Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος που συνεχάρη τον θίασο και τους συντελεστές της παράστασης αλλά και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού Βίκυ Νικάκη στην οποία ανήκει η πρωτοβουλία των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Νοέμβριος».

Παπάγου – Χολαργού: Θεατρική Παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο»

Στην παράσταση έπαιξαν οι ηθοποιοί Γιάννης Μακρής, Αλκμήνη Κυρτάτα, Νατάσα Χάιδα, Μαρία Σωτηριάδου, Αθανάσιος Αιβατίδης, Εύα Αρβανίτη, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, Μαρία Βασιλοπούλου, Μαρία Δεσποτίδου, Λιλή Πιτσικουλάκη, Βασίλης Καραογλάνης, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Δήμητρα Σπυροπούλου και Δήμητρα Ρουσσοπούλου, ενώ την σκηνοθεσία και την μουσική υπογράφει η Έφη Πίκουλα. Συμμετείχε επίσης η χορευτική ομάδα “Χορός για Όλους” του Πάνου Μεταξόπουλου.