Ξεκίνησε ο 4ος κύκλος του προγράμματος “Όλοι μαζί μπορούμε και στη γνώση”

Ξεκίνησε ο 4ος κύκλος του προγράμματος "Ολοι μαζί μπορούμε και στη γνώση"
Ξεκίνησε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στο Δήμο Κηφισιάς ο τέταρτος κύκλος της δράσης του “Όλοι μαζί μπορούμε και στη γνώση”, που αφορά την εκπαίδευση ατόμων της τρίτης ηλικίας στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτύου.

Στο πρώτο σεμινάριο στο Β’ ΚΑΠΗ Αλωνίων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, συνοδευόμενος από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ασπασία (Νίνα) Βλάχου, ενώ από την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» η Διευθύντρια Δώρα Γιαννακάκη.

Ο κ. Θωμάκος συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτές και τους εθελοντές της δράσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων την αξία της δια βίου μάθησης αλλά και του εθελοντισμού.

Η δράση υλοποιείται για τέταρτη φορά στον Δήμο Κηφισιάς, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.

Σκοπός των σεμιναρίων που θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 είναι η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο. Στο τέλος της εκπαιδευτικής δράσης απονέμονται βεβαιώσεις σπουδών για τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές.