Για άλλη μια φορά στόχος άγνωστων ο Νεοπεντελικός

Για άλλη μια φορά στόχος άγνωστων ο Νεοπεντελικός
Άγνωστοι το βράδυ έσπασαν την πόρτα και έκλεψαν αθλητικό υλικό και ρουχισμό από την ομάδα στο γήπεδο των Μελισσιων και προσπάθησαν ευτυχώς χωρίς επιτυχία να βάλουν φωτιά .

“Δυστυχώς έχει γίνει πλέον συνήθεια για εμάς τα τελευταία χρόνια να δεχόμαστε πόλεμο, χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο αφού ποτέ δεν έχουμε ενοχλήσει κανέναν…” Με την φράση αυτή οι παράγοντες της ομάδας εξέφρασαν προς όλους το πικρό τους παράπονο για το συμβάν που δεν είναι το πρώτο.

Για άλλη μια φορά στόχος άγνωστων ο Νεοπεντελικός
Για άλλη μια φορά στόχος άγνωστων ο Νεοπεντελικός
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ

“Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό στον κόσμο του Νεοπεντελικού αλλά και γενικότερα στον κόσμο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, ότι για άλλη μια φορά, γίναμε μάρτυρες και δυστυχώς θύματα θλιβερών περιστατικών, τα οποία δεν έχουν θέση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία του σωματείου μας.

Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας χθες το βράδυ στο γήπεδο Μελισσίων, για την προγραμματισμένη προπόνηση της ανδρικής μας ομάδας, διαπιστώσαμε ότι η πόρτα του γραφείου, όπου φυλάσσεται το προπονητικό υλικό και ο ρουχισμός της ομάδας είχε παραβιαστεί από άγνωστους δράστες, είχαν κλαπεί μπάλες, ρουχισμός, ποδοσφαιρικά παπούτσια και μάλιστα όπως διαπιστώσαμε, οι δράστες επιχείρησαν να κάψουν όλο το γραφείο, βάζοντας φωτιά σε μία φόρμα, αλλά ευτυχώς για εμάς δεν τα κατάφεραν.

Αμέσως καταθέσαμε μήνυση κατά αγνώστων για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ήδη το Α.Τ. Μελισσίων διενεργεί προανάκριση για την σύλληψη των δραστών.

Δυστυχώς έχει γίνει πλέον συνήθεια για εμάς τα τελευταία χρόνια να δεχόμαστε πόλεμο, χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο αφού ποτέ δεν έχουμε ενοχλήσει κανέναν και όπως γίνεται αντιληπτό, δημιουργείται ένα καθεστώς ψυχολογικής βίας και πίεσης κάτω από το οποίο οι παίκτες και οι προπονητές μας δεν είναι δυνατόν να εργαστούν.

Φαίνεται ότι κάποιους τους ενοχλεί που ο Νεοπεντελικός απέκτησε ακαδημίες, αποπνέει υγεία ως σωματείο και μάλλον τους τρομάζει η προοπτική ανάπτυξης του σωματείου μας, το οποίο τόσα χρόνια παλεύει για την επιβίωσή του χωρίς γήπεδο, χωρίς κανένα μέσο και βοήθεια.

Εμείς ως σωματείο που απαρτίζεται από φιλήσυχους ανθρώπους, ελπίζουμε το θλιβερό χθεσινό συμβάν να είναι τυχαίο και να είναι το τελευταίο.

Όποιοι κι αν ήταν οι δράστες, τους ενημερώνουμε ότι δεν πτοούμαστε καθόλου και προειδοποιούμε τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς όλων αυτών των ενεργειών, ότι στο τέλος θα πάρουν αυτό που του αξίζει, καθώς θα πρέπει κι εμείς να αντιδράσουμε αλλιώς για να προστατευθούμε.

Προειδοποιούμε επίσης τη Δημοτική Αρχή να λάβει άμεσα μέτρα ώστε να προστατεύσει τα σωματεία του Δήμου και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό από τέτοια φαινόμενα.

«Όσο πιο ψηλά πετάμε, τόσο πιο μικροί φαινόμαστε σ’ αυτούς που δεν μπορούν να πετάξουν.» Φρήντριχ Νίτσε.

Το ΔΣ του Νεοπεντελικού”