Στις 26 Οκτωβρίου ο 3ος Αγώνας της σειράς Pedion Areos Park Run Series που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής, στο Πεδίο του Άρεως

Περιφέρεια Αττικής, στο Πεδίο του Άρεως
Γ. Πατούλης: «Η Αττική έχει όλες τις δυνατότητες να αποτελέσει τη μήτρα αθλητικών διοργανώσεων καθώς διαθέτει χώρους όπως το Πεδίο του Άρεως που έχουν τις δυνατότητες να γίνουν και προορισμοί άθλησης, υγείας και ευεξίας»

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο 3ος Αγώνας της σειράς Pedion Areos Park Run Series που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την ALL ABOUT RUNNING και με την υποστήριξη  του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας.

Οι αγώνες, στους οποίους συμμετέχουν δρομείς κάθε ηλικίας, διεξάγονται εντός του πάρκου και είναι απόστασης 5 χλμ. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 9:30 το πρωί από το Άγαλμα της Αθηνάς, στο Πεδίον του Άρεως.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δώσει την δυνατότητα στους δημότες της Αθήνας αλλά και όλου του Λεκανοπεδίου, να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου μαζικής συμμετοχής, προάγοντας τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού.

Με αφορμή τη διοργάνωση σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει και ενθαρρύνει τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις που δίνουν κίνητρα σε όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα στους νέους να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο αθλητισμό, όπως υπαγορεύει το ευ αγωνίζεσθαι.

Περιφέρεια Αττικής, στο Πεδίο του Άρεως

Προτεραιότητα μας είναι να γίνει η Αττική κέντρο αθλητισμού και να ενθαρρύνουμε την πραγματοποίηση και άλλων αντίστοιχων διοργανώσεων, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται σημαντικές αξίες όπως η ευγενής άμιλλα και η αξία στης άθλησης στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Η Αττική έχει όλες τις δυνατότητες να αποτελέσει τη μήτρα αθλητικών διοργανώσεων καθώς διαθέτει χώρους όπως το Πεδίο του Άρεως που έχουν τις δυνατότητες να γίνουν και προορισμοί άθλησης, υγείας και ευεξίας».

Για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα του αγώνα, την διαδρομή και τις εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: http://www.parkruns.gr/registration.html