ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 8ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 8ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς, το 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης» με την συμμετοχή 9 Χορωδιών απ’ όλη την Ελλάδα.

Την έναρξη του Φεστιβάλ την έκανε η πρόεδρος του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Σωματείου «Απόλλων Μουσηγέτης» κ. Ολυμπία Μπισκίνη και στην συνέχεια ακολούθησαν η ανδρική χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Αταλάντης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κοσμίδη, η Μικτή Χορωδία των φίλων Ωδείου της Μυτιλήνης «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ», η Χορωδία της Σάμου ‘’ΗΔΥΛΗ’’ και η πρώτη βραδιά ολοκληρώθηκε με το Γυναικείο φωνητικό σχήμα ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ της πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.

Τη δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ άνοιξε η Πολυφωνική χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών«ΗARMONIA JURIS», στην συνέχεια ακολούθησε η χορωδία «Η Έκφραση», η Δημοτική χορωδία της Αγ. Παρασκευής, η χορωδία του Λεοντείου Λυκείου «Αmbitus» και το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τη χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας.

Το φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στο Ν.ΠΔ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού ‘’Δημήτριος Βικέλας’’ του Δήμου Κηφισιάς για την προσφορά του στον πολιτισμό και τελούσε υπό την αιγίδα του.

Στο φεστιβάλ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, Επιχειρησιακού Προγράμματος και Ζωοφιλίας Αντιδήμαρχος κ. Αχχιλέας Κουρέπης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.«Δημήτριος Βικέλας» κ. Λίλα Παπαδημητρίου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς κ. Γιάννης Παντελεάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών κ. Αντώνης Οικονόμου, ο επιχειρηματίας κ. Γαλληνός Λαουτάρης, πρόεδροι ομίλων και συλλόγων από τις χορωδίες, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.