Δραστικός περιορισμός απόθεσης απορριμμάτων και κλαδεμάτων

Δραστικός περιορισμός απόθεσης απορριμμάτων και κλαδεμάτων
Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων και στον ΧΥΤΑ Φυλής, καλούνται οι κάτοικοι και επαγγελματίες της πόλης να περιορίσουν στο ελάχιστο την εξαγωγή των απορριμμάτων τις ερχόμενες ημέρες και μέχρι την επαναφορά στα καθήκοντα των δημοτικών υπαλλήλων και του ΧΥΤΑ.

Επίσης, λόγω έλλειψης ανταλλακτικού στην εσωτερική αγορά υπάρχει καθυστέρηση της επισκευής του ειδικού μηχανήματος της υπηρεσίας καθαριότητας για φόρτωση και απομάκρυνση κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων, με αποτέλεσμα τη σώρευση τους επί των οδών.

Σε συνδυασμό και με τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων της ΠΟΕ-ΟΤΑ καθίσταται αδύνατη ακόμα και η χειρωνακτική απομάκρυνση των συγκεκριμένων κατηγοριών αποβλήτων. Συνεπώς, καλούνται οι κάτοικοι και επαγγελματίες των Βριλησσίων να αποφύγουν κάθε νέα απόθεση κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους της πόλης μας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Τα παραπάνω εξασφαλίζουν την πόλη και έναντι συνεπειών ενδεχόμενης εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων της διανυόμενης φθινοπωρινής περιόδου.

Εργαζόμαστε διαρκώς για την καθαριότητα και την ανακύκλωση στην πόλη μας και ζητούμε τη συμπαράσταση σας στις δύσκολες ημέρες που ακολουθούν για την αποκομιδή των απορριμμάτων.