1st Kids Tolerance Marathon: ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

1st Kids Tolerance Marathon: ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.), διοργανώνουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, παιδικό αγώνα δρόμου με την επωνυμία «1stKids Tolerance Marathon».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξει την αποδοχή στη διαφορετικότητα, να απορρίψει τον εξτρεμισμό και να προαχθεί η συνύπαρξη.

Στον παιδικό Μαραθώνιο των 1.000 μέτρων μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων. Κατά την εκκίνηση θα λάβουν ως δώρο αναμνηστικό t-shirt (μπλουζάκι) και στον τερματισμό μετάλλιο. Το κόστος συμμετοχής είναι 1 ευρώ και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στον «Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η Φλόγα”».

Η Γραμματεία του αγώνα θα αρχίσει να διανέμει τα μπλουζάκια από τις 9.15 στο Δημοτικό πάρκινγκ της κεντρικής πλατείας. Η εκκίνηση του Μαραθωνίου θα δοθεί στις 10.00 το πρωί. Η διαδρομή των 1.000 μέτρων που θα ακολουθήσουν οι μικροί μαραθωνοδρόμοι είναι:

Δημοτικό πάρκινγκ κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής, οδός Αγίου Ιωάννου έως οδό Τρωάδος (παράκαμψη πίσω από το κτίριο της Τράπεζας ALPHABANK- σημείο αναστροφής), επιστροφή στην οδό Αγίου Ιωάννου και τερματισμός στο Δημοτικό πάρκινγκ.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αισιοδοξεί ότι με την ανταπόκριση των γονέων η συμμετοχή των μαθητών θα είναι σημαντική, ώστε όλο το εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία.

 

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Ζορμπάς