Μια ανεπανάληπτη βραδιά με την Έλενα Παπαρίζου στην Κηφισιά

Μια αξέχαστη συναυλία, που θύμιζε άλλες εποχές, με πολλές αναπάντητες κλήσεις, δέχθηκαν από το απόλυτο Νumber One την Έλένα Παπαρίζου, όσοι βρέθηκαν στην συναυλία που έδωσε στα πλαίσια των Μενανδρίων 2019, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Από νωρίς το Ζηρίνειο Δημοτικό στάδιο γέμισε από τους μικρούς κυρίους θαυμαστές της και fan της, που περίμεναν υπομονετικά μέχρι να εμφανιστεί στην σκηνή, για να την αποθεώσουν, να την χειροκροτήσουν και να τραγουδήσουν μαζί της σε όλη την διάρκεια της συναυλίας

Η Έλενα Παπαρίζου, ανταποδίδοντας την αγάπη που δέχθηκε από το νεανικό κοινό της Κηφισιάς, ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες της, όπως το ‘’Mambo’’ ,“αν με δεις να κλαίω” ,“για ένα λεπτό”, “ψάξεις την αλήθεια”, “φως στην ψυχή σου”, “με μισή καρδιά”, “Αν είχες έρθει πιο νωρίς”.

Στην σκηνή επίσης μαζί με την Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε ο Ιάσος Μανδηλάς και την πλαισίωναν οι χορευτές Πάνος Μαλικούρτης, Λίολια Κερογλή και η Τατιάνα Δημητριάδου.

Την συναυλία προλόγισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος.

Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Ζαπάντης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού ‘’Δημήτριος Βικέλας’’ κ. Σίσσυ Παπασπύρου, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού “Δ. Βικέλας” Νικήτας Κόκκαλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Λίλα Παπαδημητρίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.