Πατούλης: Δυναμική η παρουσία της Αυτοδιοίκησης στην 84η ΔΕΘ7 Σεπτεμβρίου 2019 – 20:10

Τα περίπτερα της Περιφέρειας Αττικής και της ΚΕΔΕ στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη.

Παρόντες Περιφερειάρχες αλλά και Δήμαρχοι απ΄όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη ΔΕΘ μετέβη μεταξύ άλλων, στα περίπτερα της πυροσβεστικής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, των Κεντρικών Επιμελητηρίων, εμπορικών συλλόγων, περίπτερα καινοτόμων και τεχνολογικών προϊόντων, της ΔΕΗ, αρκετών υπουργείων αλλά και Ιατρικών Συλλόγων.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συναντήσει μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές αλλά και σημαντικούς επιχειρηματικούς παράγοντες με τους οποίους συζήτησε για ζητήματα που σχετίζονται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται, με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία της.

Με αφορμή την επίσκεψη του στη ΔΕΘ ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Η παρουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην 84η ΔΕΘ είναι δυναμική. Από εδώ, την πανέμορφη Θεσσαλονίκη, στέλνουμε μήνυμα ενότητας, σύνθεσης και συνεργασίας με όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, για να αλλάξουμε όλοι μαζί τη χώρα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι ενεργά παρούσα σε αυτή την προσπάθεια και θα συμβάλλει στην εθνική αναπτυξιακή επανεκκίνηση με πρωτοβουλίες καινοτόμες, οραματικές και προσηλωμένες στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Πηγή: aftodioikisi.gr