Επιστολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη σε όλους τους δημάρχους της Αττικής μετά και από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του στην Περιφέρεια

Γ. Πατούλης: Προσβλέπω στην καλύτερη δυνατή συνεργασία μας προς όφελος των συμπολιτών μας.  Η αγαστή συνεργασία μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας της Αττικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς της επιστολής του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη προς όλους τους Δημάρχους της Αττικής.

Μετά και από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του στην Περιφέρεια, ο Γ. Πατούλης στην επιστολή του εύχεται στους νέους δημάρχους κάθε επιτυχία στο έργο τους και τους συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων τους.

«Οι προσδοκίες από όλους μας είναι μεγάλες, όπως μεγάλα είναι και τα ζητήματα που έχουμε να διαχειριστούμε. Ζητήματα για τα οποία απαιτούνται σχεδιασμός, πνεύμα καλής συνεννόησης και συνεργασίας με απόλυτο σεβασμό στο διακριτό ρόλο του καθενός» σημειώνει ο Περιφερειάρχης Αττικής και προσθέτει:

«Η Περιφέρεια Αττικής και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την ανάπτυξη της Αττικής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της. Μετά από 13 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου γνωρίζω εξάλλου καλά τα θέματα του Α’ βαθμού της Αυτοδιοίκησης, αλλά και το πώς μπορεί να είναι αποδοτική η συνεργασία των Δήμων με την Περιφέρεια Αττικής.

Είμαι βέβαιος ότι μοιραζόμαστε κοινές αξίες, κοινούς στόχους και πάνω απ’ όλα το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν. Γι’ αυτό και προσβλέπω στην καλύτερη δυνατή συνεργασία μας προς όφελος των συμπολιτών μας και των τοπικών μας κοινωνιών».

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής

Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807