Γ. Πατούλης: Συναντηθήκε στις 21 Αυγούστου με την Πρόεδρο του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» κα. Άννα Φόνσου.

«Η Περιφέρεια θα είναι στο πλευρό των ανθρώπων της τέχνης στηρίζοντας το έργο φορέων που αποδεδειγμένα προσφέρουν έργο ζωής σε καλλιτέχνες που χρήζουν αλληλεγγύης»

Για θέματα πολιτισμού και στήριξης των ανθρώπων της τέχνης συνομίλησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με την Πρόεδρο του κοινωφελούς – φιλανθρωπικού ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» Άννα Φόνσου, στη συνάντηση που είχαν παρόντος και του συγγραφέα Θανάση Νιάρχου.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους ο κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στη σημασία της στήριξης της πολιτιστικής δημιουργίας και των ανθρώπων της τέχνης και του πνεύματος καταθέτοντας τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Περιφέρεια στην κατεύθυνση αυτή.

Αναφορικά με τους ανθρώπους της τέχνης που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ελληνική πολιτιστική δημιουργία αλλά η ζωή δεν έχει σταθεί τόσο γενναιόδωρη μαζί τους και χρήζουν υποστήριξης και φροντίδας, ο κ. Πατούλης, ανέφερε ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή θα σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων της τέχνης στηρίζοντας το έργο φορέων που αποδεδειγμένα προσφέρουν έργο ζωής σε καλλιτέχνες που χρήζουν αλληλεγγύης.