Ολοκληρώθηκε το 1ο μέρος του 30ου Φεστιβάλ Βριλησσίων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο μέρος του 30ου Φεστιβάλ Βριλησσίων γιορτάζοντας ταυτόχρονα και τα 70 χρόνια για το Δήμο Βριλησσίων. Τόσο οι πολίτες της πόλης μας, όσο και οι επισκέπτες όμορων δήμων απόλαυσαν και ταξίδεψαν με τις  μελωδίες μεγάλων ερμηνευτών , θεατρικών παραστάσεων και εκθέσεων ζωγραφικής και φωτογραφίας.

Ξεκινώντας από την ελληνική παράδοση και το παραδοσιακό τραγούδι, συνεχίσαμε για 3η συνεχή χρονιά στα Βριλήσσια τα ‘ΑΗΔΟΝΙΔΕΙΑ’, για να τιμήσουμε τον σπουδαίο ερμηνευτή της ελληνικής παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη, με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα τραγουδισμένα από τους Δ. Υφαντή & Θ. Στίγκα.

Διοργανώσαμε Φεστιβάλ Χορωδιών με τη συμμετοχή 5 χορωδιών, όπου τραγουδήσαμε και θυμηθήκαμε παλιές διαχρονικές μελωδίες. Θαυμάσαμε τα έργα των μελών των εργαστηρίων ζωγραφικής & φωτογραφίας. Απολαύσαμε τις ερμηνείες και γελάσαμε με τις ατάκες των μελών των δύο θεατρικών μας εργαστηρίων μέσα από δύο εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις.

Τιμήσαμε την παγκόσμια ημέρα της μουσικής με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα. Χορέψαμε αργεντίνικο τάνγκο, latin και παραδοσιακούς χορούς. Παρακολουθήσαμε την προβολή της ταινίας «NATALI» – δημιουργία των μελών του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου.

Eπιπλέον, οι δημότες μας και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να ‘περιπλανηθούν’ μουσικά με τα τραγούδια των: Μάριου Φραγκούλη, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Νότη Μαυρουδή και Νένας Βενετσάνου και να απολαύσουν ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις αναγνωρισμένων πρωταγωνιστών του θεάτρου, όπως των: Νίκου Κουρή, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, Βίκυς Σταυροπούλου, Δημήτρη Μαυρόπουλου.

Το 2ο μέρος του Φεστιβάλ ξεκινά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και θα συνεχίσει να μας ψυχαγωγεί με καταξιωμένους στο χώρο τους ερμηνευτές, δημιουργούς & καλλιτέχνες και αξιόλογα θεατρικά σχήματα έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, προσφέροντάς μας ποιοτικές και ξεχωριστές βραδιές.

Σας περιμένουμε όλους και πάλι στο θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ στα Άνω Βριλήσσια σε μια διαρκή γιορτή χαράς και ψυχαγωγίας, σε ένα ραντεβού πολιτισμού και παιδείας.

Καλό Πολιτιστικό Καλοκαίρι!